JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Βαθιά το χέρι στη τσέπη για Πογκμπά.!

Το μεγαλύτερο μεταγραφικό σήριαλ του φετινού καλοκαιριού είναι σίγουρα αυτό του Πολ Πογκμπά, η Γιουβέντους λέει σε όλους τους τόνους πως ο παίκτης δεν πωλείται, ωστόσο η προτάσεις έχουν αρχίσει να έρχονται από διάφορους μνηστήρες.


Μπορεί μέχρι στιγμής αυτές οι προτάσεις να είναι ανεπίσημες και προφορικές αλλά αναμένεται να γίνουν πολύ σύντομα και επίσημες. Οι ομάδες που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για το Γάλλο μέσο είναι αρκετές, Παρί, Σίτι, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν πάρει θέση μάχης για την απόκτηση του. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρετε πως έκανε πρόταση ύψους 80 εκάτ. ευρώ για τον Πολ Πογκμπά, όμως, η Γιουβέντους της έριξε πόρτα! Καθώς οι Ιταλοί όχι μόνο απέρριψαν την προσφορά των Γάλλων, αλλά τους ξεκαθάρισαν ότι για να γίνει κουβέντα για τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει η προσφορά του οποιοδήποτε ενδιαφερόμενου θα πρέπει να ξεκινάει από τα 100 εκατ. ευρώ και πάνω.

Από την Αγγλία πάλι γράφετε πως η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει να τινάξει την μπάνκα στο αέρα, προσφέροντας συνολικά το τεράστιο πόσο των € 214 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά για ομάδα και παίκτη. Οι πολίτες, όπως αναφέρθηκε από την Daily Star, είναι έτοιμοι για μια πραγματική τρέλα για να κάνουν δικό τους το νεαρό Γάλλο, προσφέροντας το πόσο των € 124.000.000 στην Γιουβέντους. Στην περίπτωση αυτή, η Γιουβέντους δεν θα μπορούσε να μην σκεφτεί σοβαρά την πώληση του Pogba, δίνοντας το πράσινο φως για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ του αγγλικού συλλόγου και του παίκτη. 

Για τον Πογκμπά, η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει μια φαραωνική σύμβαση: προσφέροντας του € 18.000.000 καθαρά ανά σεζόν για πέντε χρόνια, όπου θα φέρουν στις τσέπες του Pogba το ποσό των € 90.000.000 συνολικά.

Είναι και πλέον ξεκάθαρο ότι το παιχνίδι γύρω από το Γάλλο χοντραίνει προς όφελος της Γιουβέντους, που είτε θα καταφέρει να μοσχοπουλήσει έναν παίκτη που δεν της κόστισε τίποτα, είτε θα κρατήσει ένα μεγάλο ταλέντο στο Τορίνο, όπως και να έχει πάντως όποιος θέλει τον Πολ Πογκμπά θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον απόκτηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: