JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Διορία στον Τέβεζ μέχρι την Τετάρτη.

Η Γιουβέντους δεν μπορεί να περιμένει για πολύ ακόμα τον Κάρλος Τέβες και πότε θ' αποφασίσει για το μέλλον του, έτσι οι άνθρωποι της Γιούβε του έδωσαν διορία μέχρι την προσεχή Τετάρτη για να γνωστοποιήσει την οριστική του επιλογή για να ξέρουν πως θα βαδίσουν στη μεταγραφική περιόδο του καλοκαιριού.  


Ο Τέβεζ είναι στο «στόχαστρο» της Μπόκα Τζούνιορς που τον θέλει σαν τρελή και την ίδια ώρα, η «Μεγάλη Κυρία» φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει με τον Μάριο Μάνυζουκιτς αλλά πρέπει να διαπραγματευτεί και με την Ατλέτικο Μαδρίτης για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Κροάτη.

Αυτές τις ημέρες ο Κάρλος Τέβες είναι με την εθνική ομάδα της Αργεντινής στη Χιλή για το Κόπα Αμέρικα και το τελευταίο που σκέφτεται είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, όμως, μέχρι την Τετάρτη, όπως του διεμήνυσαν από τη Γιουβέντους, θα πρέπει να κατασταλάξει και ν' ανακοινώσει την απόφασή του...

Σύμφωνα με το Tuttosport, την Τρίτη είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει στη Χιλή ο ίδιος ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι για να μιλήσει με τον Αργεντίνο σε μια κίνηση που δείχνει πόσο πολύ θέλουν τον Τέβεζ και του χρόνου στο Τορίνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: