JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Καμπάνια της Γιουβέντους για τα διαρκείας της σεζόν 2015/16.

Μόνο όσοι ήταν εκεί ξέρουν το συναίσθημα.


Η προσδοκία όλων των οπαδών είναι να δουν τους πρωταθλητές της Γιουβέντους να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Στη συνέχεια η αναμονή, οι ομάδες κάνουν την είσοδό τους στο γήπεδο, χιλιάδες κασκόλ ανεμίζουν στον αέρα, ο χώρος γεμάτος με τις νότες του "Juve, storia di in grande amore". Η χορογραφία και τα κορεό για τις μεγάλες μονομαχίες της σεζόν, ο ύμνος του Champions ...

Έτσι, για μια στιγμή, η σιωπή επιστρέφει και πάλι. Πυκνή, γεμάτη συγκέντρωση, ηλεκτρισμένη. Ο διαιτητής σφυρίζει την έναρξη του αγώνα, και οι παίκτες της Γιουβέντους ρίχνονται στη μάχη, μέχρι το τέλος. Στο μυαλό τους, στα μάτια και στα πόδια τους ένας στόχος: "Η Νίκη"

Υπάρχουν όλα αυτά που σας αναφέραμε παραπάνω σε ένα παιχνίδι της Μεγάλης Κυρίας, στο απόρθητο φρούριο που ονομάζεται Juventus Stadium. Υπάρχουν όλα αυτά, και πολλά άλλα: Τα συναισθήματα που είναι δύσκολο να περιγράψουμε με λόγια, αλλά τα καταλαβαίνει κανείς από το πως εκφράζονται από τα μάτια όλων εκείνων που έρχονται στο σπίτι της Γιούβε μεθυσμένοι από χαρά.

Από σήμερα, η Γιουβέντους, ξεκινάει την καμπάνια για τα διαρκείας της σεζόν 2015/16,  μπορείτε να κρατήσετε τη θέση σας στο μεγαλύτερο σόου μετά τη Μεγάλη Έκρηξη της Γιουβέντους.
Και «είναι ηλεκτρονικές συνδρομές τμήμα με τις τιμές και τις πληροφορίες της εκστρατείας 2015/16. 

Σε πρώτη φάση θα έχουν την ευκαιρία οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας να κάνουν την ανανέωση τους: αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη Πέμπτη, 2 Ιουλίου. Από την Παρασκευή 3 Ιουλίου θα μπορούν όλοι οι φίλοι της ομάδας να προσπαθήσουν να αποκτήσουν την κάρτα διαρκείας.

Σχετικά, με τις τιμές και τους όρους της εκστρατείας αυτής θα πρέπει να συμβουλευτείτε την κατάλληλη ενότητα του site της Γιουβέντους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: