JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Λίπι: "Το αβαντάζ η Γιούβε λόγο ομαδικού πνεύματος"

O Mαρτσέλο Λίπι, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Sport24 Radio 103.3, "SPORT24 MAGAZINO", με τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Παντελή Βλαχόπουλο, ξεκίνησε λέγοντας ότι "Θα χαρώ πολύ αν κατακτήσει το Champions League η Γιουβέντους" και αναφέρθηκε πιο αναλυτικά στον μεγάλο τελικό του Βερολίνου.



"Με ενδιαφέρει πολύ ο τελικός του Champions League. Θα χαρώ πολύ αν κατακτήσει το Champions League η Γιουβέντους", ήταν τα πρώτα λόγια του Μαρτσέλο Λίπι για τον μεγάλο τελικό του Βερολίνου ενώ σε ερώτηση για το αν μπορεί να συγκρίνει τη φετινή Γιουβέντους με τη δική του ομάδα που το 1996 είχε κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο κόντρα στον Άγιαξ, είπε: "Είναι τελείως διαφορετικές ομάδες, τελείως διαφορετικές εποχές. Σήμερα παίζεται διαφορετικά το ποδόσφαιρο. Το μοναδικό που συνδέει αυτά τα δύο παιχνίδια, είναι ότι ο προπονητής της Γιουβέντους, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, είναι από την Τοσκάνη, όπως είμαι κι εγώ".
Για τους δύο μονομάχους του Βερολίνου: "Η Μπαρτσελόνα μοιάζει με φαβορί της αναμέτρησης. Εχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη, υπάρχει μια στιβαρή άμυνα, που κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορεί να μετατραπεί σε επίθεση.
Σαφέστατα, υπάρχουν μεγάλες προσωπικότητες σε αυτές τις δύο ομάδες, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά αυτό που θα παίξει ρόλο είναι πώς θα κινηθούν ομαδικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Γιουβέντους έχει αβαντάζ σε αυτό τον τομέα, αλλά υπάρχουν και οι Μέσι, Νειμάρ, Σουάρες που μπορούν να κρίνουν το παιχνίδι. Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μπορεί κάποιος λιγότερο ποιοτικός ή προβεβλημένος παίκτης, που μπορεί να κάνει τη διαφορά".
Αν μπορεί να συγκριθεί με την κατάκτηση του Champions League το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τόνισε: "Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια κατάκτηση τίτλου, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Κανένα Κύπελλο. Ούτε το Champions League, ούτε το Διηπειρωτικό, ούτε τίποτα. Δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με αυτή τη συγκίνηση, με αυτή τη στιγμή".
Αν υπάρχουν μυστικά για να φτάσεις στην κορυφή: "Δεν υπάρχουν μυστικά στο ποδόσφαιρο. Η ποιότητα, η τεχνική και η ψυχή οδήγησε την Εθνική ομάδα της Ιταλίας στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οταν οι παίκτες κατάλαβαν πόσο δυνατοί είναι ως ψυχή και ως ομάδα, έγιναν ακόμα πιο δυνατοί".
Αν σκέφτεται την προπονητική: Τώρα όχι. Αυτό που σκέφτομαι, μετά την πλούσια εμπειρία που είχα στην Κίνα, είναι να ξεκουραστώ και στη συνέχεια να δω αν υπάρχει η δυνατότητα να εργαστώ σε κάποια Εθνική, να κάνω δουλειά και την οδηγήσω ψηλά. Οχι απαραίτητα από τις μεγάλες Εθνικές".
Ποιος ήταν ο κορυφαίος παίκτης με τον οποίο συνεργάστηκε: "Ο Ζινεντίν Ζιντάν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: