JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Conte: «Η Γιούβε με εξέπληξε, έκανε μεγάλη σεζόν"

Σχεδόν μια ώρα μίλησε στη συνέντευξη τύπου ο Antonio Conte. Ο προπονητής της εθνικής απάντησε σε όλα τα ερωτήματα: ακόμη και στα πιο ακανθώδες που σχετίζονται με τη δικαστική υπόθεση της Κρεμόνας και το αντίο του από τη Γιουβέντους, υπό το φως των πρόσφατων επιτευγμάτων από την Γιουβέντους και την συμμετοχή της στο τελικό.


Οι ανησυχίες αφορούν τους παίκτες της Γιουβέντους: πόση ενέργεια μπορεί να έχουν ακόμη μετά τον τελικό; Ειδικά ο Πίρλο; 
"Ελπίζω ότι ο Andrea είναι διατεθειμένος να συνεχίσει. Εγώ δεν αποκαλύπτω τίποτα, αλλά γνωρίζω ότι έχει τόση πολύ θέληση, ενθουσιασμό και πάθος, όπως ένα παιδί που θα συνεχίσει. Δεν πιστεύω ότι ο Andrea θέλει να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα ή την Ιταλία. Αλλά η γνώμη μου, είναι όσο θα είμαι στην Εθνική ».

Πόση ενέργεια εξακολουθούν να έχουν οι παίκτες της Γιουβέντους; 
"Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην αξιολόγηση αυτών των ημερών στη φυσική αποκατάσταση αυτόν τον παικτών. Ο Barzagli, δεν ήταν τόσο έτοιμος πριν από τον τελικό, ωστόσο έπαιξε, αλλά θα ήταν άσκοπο να μπει σε κίνδυνο (στη θέση του έρχεται Acerbi). Ο Marchisio αύριο θα είναι διαθέσιμος. Τότε θα αξιολογήσουμε αν θα μπορέσει να είναι εδώ την Παρασκευή. Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι η επαναφόρτιση και αναζωογόνηση της εθνικής ομάδας θα γίνει. "

Ο Andrea Agnelli έχει κάνει μια ανάλυση του ιταλικού ποδοσφαίρου υποστηρίζοντας ότι η Γιούβε είναι ένας επιτυχημένος σύλλογος: συμφωνείτε; Μην πηγαίνετε σε λεπτομέρειες. 
"Η Γιουβέντους, Νάπολι και Φιορεντίνα, για να μην αναφέρουμε την εξαιρετική τοποθεσία του Τορίνο, είχαν μια θετική χρονιά. Τα τελευταία χρόνια είχαμε εγκαταλείψει την ευρωπαϊκή σκηνή και ελπίζω ότι αυτό είναι ένα σημείο εκκίνησης για να επιστρέψουμε στις ημέρες όπου οι ομάδες μας θα συμμετέχουν σε τελικό ή ημι-τελικό."

Ποια είναι η γνώμη σας για τη Γιούβε; 
"Η Γιούβε με εξέπληξε, έχει κάνει μια μεγάλη σεζόν. Στη συνέχεια, όταν φτάσεις σε ένα τελικό οι λεπτομέρειες αλλάζουν την ισορροπία. Υπήρξαν περιστατικά, καταστάσεις ειδικά μετά την κλήρωση ... Η Γιουβέντους έδειξε καλό πρόσωπο για να είναι εκεί, για να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τους μεγάλους της Ευρώπης, επιστρέφει και γίνεται ξανά μεγάλη. "

Να είστε ειλικρινείς: είχατε υποτιμήσει την Γιουβέντους στην αρχή της σεζόν; "Η πορεία της Γιουβέντους έχει εκπλήξει τους ειδικούς: μπορεί και εσάς; Από την πλευρά μου δεν έχω υποτιμήσει κανέναν και τίποτα, επειδή εργάστηκα εκεί για τρία χρόνια και γνωρίζω πολύ καλά το  υλικό της ομάδας, τους διευθυντές και την ιδιοκτησία. Ποτέ δεν έκανα αυτό το λάθος. Η Γιουβέντους έχει κάνει σίγουρα μεγάλη σεζόν και είναι κάπως έκπληξη ακόμα και για μένα που έφτασε στον τελικό. Νομίζω ότι σε δύο ή τρία χρόνια, θα έχει καταφέρει να κάνει κάτι καλό: για τους παίκτες, για τον Allegri και για τους οπαδούς. Και ελπίζω ότι είναι μόνο η αρχή. "

Η διαδικασία της Κρεμόνας: σας ανησυχεί το χρονοδιάγραμμα; 
"Είναι μια πολύ πολύ οδυνηρή εμπειρία για μένα. Είναι σε εξέλιξη για τέσσερα χρόνια και ελπίζω ότι θα επιλυθεί το συντομότερο δυνατόν. Καταλαβαίνω ότι ορισμένοι μηχανισμοί είναι δύσκολο να λειτουργήσουν γρήγορα, αλλά έχω πίστη στις αρχές. "

Η FIGC είναι η επόμενη. Αλλά είναι αλήθεια ότι το κατηγορητήριο θα μπορούσε να αφήσει; 
"Μίλησα με τους  δικηγόρους μου. Για μένα είναι πολύ επώδυνη κατάσταση. Για 4 χρόνια πάντα το πρόσωπό μου είναι στην τηλεόραση, κάποιος μίας ημέρας θα πρέπει να μου δώσει μια εξήγηση. "

Νιώθετε πως σας χρησιμοποιούν από τις εισαγγελικές αρχές στην Κρεμόνα; 
"Δε με νοιάζει. Κλείνουμε τη συζήτηση ".

Ήδη μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη πρόκληση για το Euro με αντίπαλο την Κροατία;
"Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά θα πρέπει να το κερδίσουμε και πρέπει να είμαστε  καλοί. Η Κροατία είναι μια ισχυρή ομάδα και στο San Siro θα μας βάλουν σε δύσκολη θέση. Εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. "

Πως θα παίξετε με την Κροατίας, στο San Siro, θα υπάρξουν παραλλαγές στο σύστημα; 
"Ναι, αυτό είναι ένα μονοπάτι που πιστεύω ότι είναι ανεξάρτητα από τους αντιπάλους. Εκεί θα μπορούσε να λειτουργήσει πριν από λίγες ημέρες: Καλή ημέρα για μένα και για τους παίκτες, επειδή ήμασταν σε θέση να εργαστούνε. Το έργο του προπονητή φτιάχνει την πιο κατάλληλη κατάσταση για την ομάδα με το υλικό που έχουνε. Η βάση είναι σημαντική για το 3-5-2 που θέλω να παίζω, ειδικά όταν έχω όλα τα αγόρια της Γιουβέντους, αλλά μπορούμε επίσης να εργαστούμε και για ένα άλλο σύστημα. "


Δεν υπάρχουν σχόλια: