JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Αλέγκρι: "Ο Pogba θα παραμείνει. Ο Mandzukic μεγάλη επιτυχία "


"Ο Mandzukic είναι ένας παίκτης που είναι καταξιωμένος σε διεθνές επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είναι στην ομάδα μας". Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του Massimiliano Allegri για τον Κροάτη επιθετικό. Ο προπονητής της Γιουβέντους είπε επίσης για τον νεοαποκτηθέντα παίκτη ότι: "Είναι ένας παίκτης που έχει σκοράρει σε όλα τα πρωταθλήματα που έχει αγωνιστεί - τα λόγια του Allegri στο Sky - στην Ιταλία θα τα πάει πολύ καλά."

Ο Pogba θα μείνει; "Η εταιρεία δεν χρειάζεται να πουλήσει κανέναν, αλλά εξαρτάται από τη βούληση του παίκτη. Προς το παρόν θέλει να μείνει στην ομάδα. Είναι νέος και έχει ακόμα πολλά χρόνια καριέρας μπροστά του. Στη Γιουβέντους θα αναπτυχθεί περαιτέρω."

Θα γίνει ανανέωση; "Είναι στις σκέψεις μας, το επόμενο έτος θα μπορούσαμε να έχουμε 10 παίκτες κάτω των 23 στο ρόστερ μας. Είναι μια πολύ σημαντική πτυχή για το σχεδιασμό του μέλλοντος της Γιούβε. Ο τελευταίος παίκτης που θα προστεθεί από την αγορά θα μπορούσε να είναι ένας παίκτης για την  επιθετική πτέρυγα."

Θέλετε τον Όσκαρ; "Η αγορά αλλάζει συνεχώς, πρέπει να δούμε την πρόθεση των παικτών, θα δούμε."

Ο Πίρλο τι θα κάνει; "Αυτός πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ή όχι. Θα ενημερώσει την ομάδα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα για τις προθέσεις του." 

Ο Marchisio; "Έπαιξε πολύ μπροστά από την άμυνα φέτος, μπορεί σίγουρα να είναι ο ρόλος του μέλλοντος για αυτόν."

Θα βρείτε αντικαταστάτη του Τέβεζ; "Δεν προσπαθούμε να πάρουμε έναν παίκτη για να αντικαταστήσει τον Τέβεζ, εμείς απλά θέλουμε μαζί μας  σημαντικούς παίκτες."

Ο Allegri μίλησε επίσης και για τους στόχους της επόμενης σεζόν: "Μετά από ένα χρόνο νε επιτυχίες, πρέπει να αρχίσουμε με νέα ερεθίσματα, έχουμε ως στόχο να κατακτήσουμε τον πέμπτο σερί τίτλο που θα είναι ένα ιστορικό επίτευγμα και να κάνουμε και πάλι μια μεγάλη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα πρέπει να έχουμε εμμονή με τα αποτελέσματα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα όνειρο, αλλά είναι σαφές ότι θέλουμε να φτάσουμε στο τέλος σε όλες τις διοργανώσεις."
 
Ο τελικός στο Βερολίνο ; "Κάναμε μια σημαντική σεζόν. Χάσαμε το τελευταίο παιχνίδι, αλλά αυτό ήταν ένας μεγάλος τελικός με ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες. Δυστυχώς έκαναν γκολ σε αποφασιστικές στιγμές του ματς. Θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο καλύτεροι στην άμυνα, αλλά στο τέλος πληρώσαμε μερικές στιγμές αδράνειας."



Δεν υπάρχουν σχόλια: