JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ο Πάπας Φραγκίσκος παρέλαβε από το Μπουφόν φανέλα με τις υπογραφές των παικτών της Γιούβε.


Οι Andrea Agnelli, Giuseppe Marotta, Aldo Mazzia, Antonio Conte και Gigi Buffon επισκέφτηκαν χθες τον Πάπα Francesco - μια έντονη συγκίνηση, μια αξέχαστη στιγμή: έχουν ζήσει το απόγευμα οι παράγοντες της Γιουβέντους, που πέρασαν το κατώφλι του παπικού κράτους και τους δέχτηκε σε ακρόαση ο Πάπας Φραγκίσκος. 

Η juventus ήδη τα τελευταία χρόνια ήταν αγαπητή της Αγίας Έδρας, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που υπήρξε  μια συνάντηση με τον Πάπα, συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στη Σάντα Μάρτα, στην οποία συμμετείχαν, επίσης, ο γραμματέας του Βατικανού, Καρδινάλιο Tarcisio Bertone, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Giovanni Angelo Becciu και ο πρώτος γραμματέας του Αγίου Πατέρα, ο σεβασμιότατος Alfred Xuereb. 

Ο Πάπας Andrea Francesco και ο Ανιέλι έχουν ανακαλέσει την αξία του αθλητισμού ως ενοποιητικό στοιχείο του λαού και, στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, ο Άγιος Πατέρας, θιασώτης του ποδόσφαιρο και υποστηρικτής της San Lorenzo Almagro, club Boedo περιοχή του Μπουένος Άιρες, έλαβε το δώρο του Buffon μια φανέλα που υπογράφεται από το σύνολο της ομάδας.

Για τους πρωταθλητές της Γιουβέντους που τους δέχτηκε  στην ιδιωτική ακρόαση ο Πάπα τους είπε: "Νιώθουμε μεγάλη συγκίνηση για την επίσκεψη που διοργάνωσε η Ομάδα της Γιουβέντους για να ευχαριστήσει τους  υποστηρικτές της στο Βατικανού". 

"Αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια για την επίσκεψη μας εδώ - δήλωσε ο πρόεδρος Ανιέλι - ένα από τα πράγματα που επιδιώκουμε να υπάρχει η αίσθηση του ανταγωνισμού και την αξία ότι ο αθλητισμός προσφέρει πολλά".

Εχω εκπλαγή από το πόσο απλός είναι ο τρόπος του Πάπα Φραγκίσκου, με έκανε να νιώθω άνετα με την ανθρωπιά του". Είπε ο προπονητής Antonio Conte.

"Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία - ήταν το σχόλιο του Gianluigi Buffon - και πρέπει να πω ότι δεν περίμενα ότι στον ιερό τόπο υπήρχαν τόσοι πολλοί οπαδοί της Juventus: και εννοώ πραγματικούς οπαδούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: