JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Το μέλλον του Φελίπε Μέλο είναι μακριά από το Τορίνο.


Το μέλλον του Φελίπε Μέλο είναι, όπως όλα δείχνουν, μακριά από το Τορίνο και τη Γιουβέντους, αφού η διοίκηση των πρωταθλητών θα προσπαθήσει να πουλήσει τον Βραζιλιάνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Από τη στιγμή που η Γαλατασαράι δεν πλήρωσε το απαιτούμενο ποσό για τη μόνιμη μετακόμιση του 29χρονου μέσου στην Κωνσταντινούπολη, οι «μπιανκονέρι» ψάχνουν ομάδα για να τον δώσουν, αφού δεν είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν άλλες ευκαιρίες.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να φτάσουν στα γραφεία της Γιουβέντους προτάσεις από άλλους συλλόγους, κυρίως του εξωτερικού, για την απόκτηση του Μέλο. Είναι πολύ πιθανό να δούμε τον παίκτη ξανά στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Φενερμπαχτσέ, αυτή τη φορά, αφού ο τουρκικός σύλλογος φέρεται να ενδιαφέρεται για τον έμπειρο Βραζιλιάνο.
Ένα άλλο ενδεχόμενο όσον αφορά στο μέλλον του ποδοσφαιριστή των «μπιανκονέρι» είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Βραζιλία, αφού ήδη 2-3 ομάδες παρακολουθούν από απόσταση την περίπτωσή του. Η Σάο Πάολο είναι μία από αυτές, με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν… έκπτωση στις απαιτήσεις των πρωταθλητών Ιταλίας, αφού θέλουν να προχωρήσουν στη μεταγραφή του Μέλο, όμως με λιγότερα χρήματα από αυτά που ζητάει η Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: