JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Καθόλου εύκολη η περίπτωση Ντιαμάντι.


Μπορεί οι άνθρωποι της Γιουβέντους να επιθυμούν την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντιαμάντι κατά τη διάρκεια του ερχόμενου καλοκαιριού, ωστόσο η μεταγραφή του Ιταλού διεθνή δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τους πρωταθλητές.
Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο γενικός διευθυντής της Μπολόνια, Ρομπέρτο Ζάνζι τόνισε πως, στόχος της ομάδας του είναι να κρατήσει τον βασικό κορμό του φετινού ρόστερ, βάζοντας… δύσκολα σε όποιον θέλει κάποιον από τους ποδοσφαιριστές της:
«Έχουμε έναν στόχο. Να κρατήσουμε τους βασικούς παίκτες στο σύλλογο και πάνω σε αυτούς να χτίσουμε την ομάδα της νέας χρονιάς», είπε χαρακτηριστικά ο Ζάνζι για να συνεχίσει, σχολιάζοντας το ενδιαφέρον της Γιουβέντους προς το πρόσωπο του Ντιαμάντι:
«Δεχθήκαμε επίσημη πρόταση για τον παίκτη την τελευταία ημέρα των χειμερινών μεταγραφών, χωρίς ωστόσο να τη δεχθούμε. Από τότε δεν έχει υπάρξει επαφή με τη Γιουβέντους. Μπορεί οι άνθρωποί της να έχουν μιλήσει με τον εκπρόσωπο του παίκτη, όμως θα πρέπει να επικοινωνήσουν και με εμάς αν θέλουν να προχωρήσουν σε αυτή την προσθήκη. Οι συζητήσεις με εμάς δεν θα είναι εύκολες για την πλευρά της Γιουβέντους, αφού δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε τον Ντιαμάντι. Για να ξέρετε, το να μείνει ο παίκτης σε εμάς και τη νέα χρονιά συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από το να τον δούμε με τη φανέλα κάποιας άλλης ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: