JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Επέκταση του συμβολαίου του Μοράτα έως το 2020 θέλουν στη Γιούβε.


Ο Alvaro Morata θεωρείται σήμερα ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του μέλλοντος της Γιουβέντους: με 14 γκολ στην πρώτη του σεζόν στη Γιουβέντους, ο Ισπανός επιθετικός σχεδόν "απέκλεισε" μόνος του την Ρεάλ Μαδρίτης, είναι είναι πάλι στην κορυφή των σκέψεων των Merengues, εξετάζοντας σοβαρά «το δικαίωμα επαναγοράς», που υπάρχει ως όρος στο συμβόλαιο του. Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να πάρει το Morata με 30 εκατομμύρια το 2016, και 35 εκατομμύρια το 2017, αλλά ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους Beppe Marotta εργάζεται σκληρά για να αντιστραφεί αυτή η ρήτρα.

Μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στις 6 Ιουνίου στο Βερολίνο, όπως διαβάζουμε στο σημερινό «Tuttosport», η ηγεσία της γηραιάς κυρίας θα συναντηθεί με τον παίκτη, με στόχο να εμβαθύνουν τη συζήτηση για επέκταση του συμβολαίου του. Ο Marotta θα ήθελε να επεκτείνει το συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τις αποδοχές του Morata να αυξάνονται από το σημερινό 2,4 εκατ. Ευρώ σε 3,2 εκατομμύρια Ευρώ συν τα μπόνους για να φτάσει μέχρι και σε 4 εκατομμύρια Ευρώ.

Είναι ακριβώς τα ίδια ποσά που θα πάρει  ο Ισπανός επιθετικός σε περίπτωση επιστροφής του στη Ρεάλ. Σύμφωνα με τις πρώτες φήμες, τόσο ο παίκτης όσο και οι μάνατζερ του θα ακούσουν με προσοχή τις προθέσεις της Γιουβέντους και στο σημείο αυτό θα μπορούσαν να αλλάξουν τους όρους της ρήτρας επαναγοράς και να ακυρώσουν πιθανή εξαγορά από την Ρεάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: