JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ημέρα για τα media σήμερα και μίλησαν οι περισσότεροι παίκτες.

Οι περίσσότεροι παίκτες της Γιουβέντους μίλησαν σήμερα στα μέσα ενημερώσεις μετά την προπόνηση στο Juventus Stadium, καθώς από αύριο θα αφοσιωθούν στη σκληρή δουλειά για να είναι πανέτοιμοι το Σάββατο.

Leonardo Bonucci: "Ένα παιχνίδι σαν αυτό προετοιμάζεσαι όπως σε όλα τα μεγάλα ματς: με τη σωστή συγκέντρωση, για να μην αναφέρουμε ότι είμαστε 11 εναντίον 11. Στη συνέχεια, βέβαια, τις επόμενες ημέρες θα αυξήθει η ένταση, γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας για την ιστορία της Γιουβέντους. Σεβόμαστε τους μεγάλους πρωταθλητές της Μπαρτσελόνα, ο Μέσι είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης, αλλά γνωρίζουμε ότι αν παίξουμε μια τέλεια άμυνα και εμείς μπορεί να χτυπήσουμε".

Stephan Lichtsteiner:, "Δεν είναι μόνο το πώς θα παίξουμε στην άμυνα, αλλά μετρά πως θα παίξει όλη η ομάδα. Η Μπαρτσελόνα είναι ισχυρή, αλλά και η Ρεάλ ήταν ισχυρή, φόβο δεν έχουμε απολύτως όχι. Ο Messi είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά έχουμε παίξει εναντίον των Ρονάλντο, Μπέιλ και Μπενζεμά: ελπίζουμε να έχουμε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι όπως τον ημιτελικό."

Simone Pepe: «Για εμάς ο τελικός του Champions League είναι φανταστικό, απροσδόκητο, το αποκορύφωμα των πέντε ετών σκληρής δουλειάς. Τρέμω ακριβώς και μόνο που το σκέφτομαι. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για το Σάββατο το βράδυ, είμαστε καλά προετοιμασμένοι, ο προπονητής μας έχει εξηγεί όλες τις καταστάσεις που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε. Και για τους αντιπάλους μας, το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Μπιλμπάο μας έδωσε επιβεβαίωση ότι είναι πολύ ισχυρή ομάδα, αλλά θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ σκληρή ομάδα που έχει και τις αδυναμίες της."

Kinglsey Coman: "Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα όπως ο Patrice Evra. Έχει μεγάλη εμπειρία και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ σημαντικό. Μας δίνει την ειρήνη του μυαλού και της ηρεμίας. Μου συμβαίνει συχνά να μιλήσω μαζί του, μου δίνει συμβουλές, είναι σημαντικό για μένα."

Paul Pogba: "Φυσικά, αισθάνομαι καλύτερα. Είμαι έτοιμος, έχω παίξει μερικά παιχνίδια. Τώρα το μυαλό μου είναι μόνο στον τελικό, νομίζω ότι απλά πρέπει να παίξουμε καλά:. Ποτέ δεν έχω παίξει ένα παιχνίδι σαν αυτό, είναι μεγάλος στόχος μου για να τα καταφέρω. Ξέρω ότι έχω μεγαλώσει πολύ, αλλά αυτό είναι μόνο ένα μικρό βήμα. Θα πρέπει να κάνω ακόμα πολλά. " 

Stefano Sturaro: "Σε ένα παιχνίδι σαν αυτό όλα μπορεί να συμβούν, δεν φοβόμαστε. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετική, έχουμε μεγάλα κίνητρα και πολύ καλή συγκέντρωση."

Angelo Ogbonna: "Για μένα είναι μεγάλη ικανοποίηση που στο δεύτερο έτος εδώ στη Γιούβε καταφέραμε τόσα πολλά. Είναι μια νικήτρια ομάδα, που με βοήθησε να ενσωματώσω τον εαυτό μου και τώρα είμαστε εδώ: το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Η συγκίνηση είναι μεγάλη, όπως ένα παιδί θα δεί το είδωλό του παίζοντας παιχνίδια όπως αυτό ... τώρα θα παίξουμε το επόμενο. Ο τελικός είναι ένα όνειρο, δεν είναι ένας εφιάλτης ο Μέσι: αν ήταν θα ήταν καλύτερα να μην κατεβαίναμε καν στο γήπεδο. "

Fernando Llorente: «Η αδυναμία της Μπαρτσελόνα; Είναι μια ομάδα που υποφέρει αν έχεις εσύ την μπάλα. Το πρόβλημα είναι ότι πάντοτε την έχουν αυτοί, παίζοντας με ταχύτητα, χρησιμοποιόντας πίεση, να τους πάρεις τη μπάλα δεν είναι εύκολο. Θα πρέπει να τους επιτεθούμε, όταν κρατάμε την μπάλα στα πόδια μας τους κάνουμε κακό. Έχω δει μερικά παιχνίδια στα οποία ο Μέσι είναι νευρικός γιατί δεν παίζουν με τον τρόπο που θα ήθελε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε, για να περιορίσουμε τον κίνδυνο. "

Ο Alvaro Morata τέλος αφιερώνει μια λέξη για τον Carlitos Tevez: "Ο Carlos μπορεί να αγωνιστεί με ασφάλεια για τη Χρυσή Μπάλα: εκτός από να σκοράρει τόσα γκολ είναι ένας μαχητής και μεταδίδει αυτή την ποιότητα στην ομάδα. Στον τελικό θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα, όπως πάντα. Γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κρίσιμο αγώνα, να κερδίσεις αυτό το τρόπαιο θα σημαίνει ότι θα είσαι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Πρέπει να πάμε όλοι με δύναμη, για το περιβάλλον μας και τους φιλάθλους μας που περιμένουν και αξίζουν κάτι. Έχουμε, επίσης, τις πιθανότητες μας, αυτό σημαίνει ότι δεν θα αφήσουμε τίποτα απολύτως στην τύχη, δεν Πάμε για να ηττηθούμε."


Δεν υπάρχουν σχόλια: