JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Οι Gentile και Vierchowod μίλησαν για τον τελικό.

Οι Gentile και Vierchowod μίλησαν για τον τελικό που έχει να παίξει η Γιουβέντους. Ο πρώτος που μίλησε μέσα από τις σελίδες της Tuttosport είναι ο Vierchowod λέγοντας για τον επερχόμενο τελικό και για το πως πρέπει να αντιμετωπίσουν το Μέσι:


Vierchowod: "Με το Μέσι θα πρέπει να του συμπεριφέρονται όπως με το εμείς με το Μαραντόνα. Έχω δει πολλές φορές το Ντιέγκο και πάντα αυτοί που τον μάρκαραν ζητούσαν από κάποιο αμυντικό χαφ για να βοηθήσει. Περισσότερα θα επιτύχει η Γιούβε αν καταφέρουν οι παίκτες της τον περιορισμό του Messi, έτσι θα είναι περισσότερες οι πιθανότητες νίκης. Πώς να τον σταματήσουν; Η άμυνας μας θα πρέπει να είναι όπως και ότι απέναντι στη Ρεάλ: άμυνα και μεσαία γραμμή θα πρέπει να είναι κοντά η μια στην άλλη ένας για να μην υπάρχει διάστημα μεταξύ των γραμμών για μπορεί να κινηθεί ο Μέσι. Κλείδι μπορεί να είναι να σχηματίσουν ένα κλουβί μεταξύ της κεντρικής πιο κοντά, το μέσος που βρίσκεται στην περιοχή και ένα τρίτο άτομο που θα τριπλασιάζει την αμυντική δύναμη της ομάδας. "

Αμέσως μετά επεμβαίνει ο Claudio Gentile, ο πρώην αμυντικός της Γιουβέντους που είχε την ευκαιρία σαν παίκτης της Γιουβέντους να αντιμετωπίσει τον άλλο μεγάλο Αργεντινό.


Gentile: "Ένας άνθρωπος πρέπει να αφοσιωθεί στο Μέσι για να τον βγάλει εκτός από το παιχνίδι. Με ποιό τρόπο? Παίζοντας πολύ κοντά του, μη αφήνοντας στον Αργεντίνο να πάρει τη μπάλα. Ο Chiellini θα μπορούσε να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, ακόμη και αν έχω μια δική μου ιδέα που προτιμώ να μην την πω ... Ο Allegri ξέρει στα σίγουρα πια είναι η καλύτερη επιλογή. Ωστόσο, θα πρέπει η Γιούβε να παίξει πολύ καλά, ζητώ από τους παίκτες μας να τον μαρκάρουν καλά. Αυτές οι μονομαχίες ήταν πάντα που ανεβάζουν κάποιο παίκτη. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: