JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

1ο από τα τρία σερί μεγάλα ματς για την Γιούβε σε μια εβδομάδα φωτιά.

Αυτό με τη Λάτσιο είναι το πρώτο από τα τρία σερί μεγάλα ματς που έχει μπροστά της η Γιουβέντους και ο Αντόνιο Κόντε καλείται να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση.
Οι Μπιανκονέρι υποδέχονται το απόγευμα του Σαββάτου τους Λατσιάλι, την Τρίτη θα φιλοξενήσουν την Τσέλσι και το επόμενο σαββατοκύριακο θα είναι στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσουν την Μίλαν στο «Σαν Σίρο». Ο στόχος είναι τρεις νίκες για να γίνουν τα πράγματα ακόμη καλύτερα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και ο Κόντε ετοιμάζεται, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, για αλλαγές στην 11άδα ώστε να έχει φρεσκάδα η ομάδα και στις τρεις αναμετρήσεις.

Κόντρα στη Λάτσιο, λοιπόν, το Σάββατο, ο Πολ Πογκμπά θα πάρει θέση βασικού καθώς ο Αντρέα Πίρλο είναι τιμωρημένος με κάρτες ενώ ο Μίρκο Βούτσινιτς αναμένεται να ξεκινήσει το ματς. Κατά τους Ιταλούς, παρτενέρ του στην επίθεση θα είναι ένας εκ των Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο ή Αλεσάντρο Μάτρι καθώς ο φορμαρισμένος Φάμπιο Κουαλιαρέλα θα είναι στον πάγκο καθώς προορίζεται για βασικός με την Τσέλσι.

Πιθανή θεωρείται και η παρουσία των Πάολο Ντε Τσέλιε (αριστερά) και Στέφαν Λιχτστάινερ (δεξιά) αντί των Κβάντβο Ασαμόα και Μαουρίτσιο Ισλα αντίστοιχα ενώ ο Σιμόνε Πέπε είναι έτοιμος αλλά λόγω της πολύμηνης απουσίας του θα πάρει χρόνο συμμετοχής σε πιο εύκολο παιχνίδι ώστε να βρει τα πατήματα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: