JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Νόρτσελαντ.


Angelo Alessio: «Θέλαμε τη νίκη και την πήραμε με τόση οργή. Μπήκαμε στο γήπεδο με αποφασιστικότητα, και καταφέραμε να πετύχουμε τέσσερα γκολ. Δεν είχαμε αμφιβολίες σχετικά με την απάντηση απόψε, μετά το παιχνίδι του Σαββάτου, ο Conte έχει κίνητρο όπως και τα παιδιά. Τώρα για τα υπόλοιπα παιχνίδια αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε την Chelsea και στη συνέχεια να παίξουμε με τη Σαχτάρ "

Claudio Marchisio: " Αν η Τσέλσι τελείωνε 2-2 θα ήταν καλύτερα, αλλά αυτό που έχει σημασία ήταν η νίκη μας και την πήραμε. Δεν αλλάζουμε τις φιλοδοξίες μας, με επιθυμία και συγκέντρωση θα παίξουμε κόντρα στην Chelsea, γνωρίζουμε επίσης ότι με τον αγώνα Σαχτάρ, αλλά θέλουμε να πάμε μέσα. Είμαι χαρούμενος για το γκολ, το πρώτο μου στην Ευρώπη, αλλά κυρίως για το αποτέλεσμα. "





Gigi Buffon: "Απόψε δεν λέρωσα τα γάντια μου. Δεν χρειάστηκε να σταματήσω κάποια φάση. Αν και παίζαμε  απέναντι σε μια ομάδα που είναι θεωριτηκά αδύναμη, η αποφασιστικότητα που έχουμε δείξει από την αρχή του παιχνιδιού δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους μας. Εμείς οι Ιταλοί έχουμε την τάση να κοιτάμε τα αποτελέσματα των άλλων και νομίζουμε ότι είναι πιο σημαντικό από τα δικά μας. Αντ 'αυτού, το καλύτερο είναι ότι είμαστε μόλις δύο αγωνιστικές από το τέλος και η μοίρα μας είναι στα χέρια μας. Αν είμαστε καλοί θα περάσουμε, αλλιώς θα πάμε στο Europa League. Υπάρχουν δύο αγώνες δύο διαφορετικές παρτίδες. Η Τσέλσι έχει μακρά διεθνή εμπειρία και είναι δυνατή. Η Σαχτάρ σαν 
έχει τη λάμψη κάποιων ατόμων και ως ομάδα είναι απρόβλεπτη και σίγουρα είναι ομάδα που  
να ασχοληθούμε μαζί τους πολύ σοβαρά. Αν και έχασε απόψε αποδείχθηκε ότι δεν είναι μια εύκολη ομάδα, αλλά ότι θα μπορούσε να παίξει στο ίδιο επίπεδο με όλους. Αυτό που με ενθαρρύνει είναι το γεγονός, ότι βλέποντας την Γιουβέντους όπως έπαιξε απόψε, όλοι σκέφτονται το ίδιο πράγμα ".



Δεν υπάρχουν σχόλια: