JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Αλέσιο: "Αυτό που μας έλειπε ήταν το γκολ"

Τα πάντα έκανε η Γιουβέντους εκτός από το να σκοράρει στο 0-0 με τη Λάτσιο , σύμφωνα με τον προπονητή της Άντζελο Αλέσιο. Ο τελευταίος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση, παρά το γεγονός πως οι πολλές χαμένες ευκαιρίες και οι επεμβάσεις του Φεντερίκο Μαρκέτι κράτησαν μακριά από το τρίποντο τους «μπιανκονέρι».

Αν η Ίντερ κερδίσει σήμερα την Κάλιαρι η ομάδα του Τορίνο θα δει τη μεταξύ τους διαφορά να μειώνεται στους δύο βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά τον αγώνα ο 47χρονος τεχνικός δεν κατηγόρησε τους παίκτες του για την εμφάνιση τους, κάθε άλλο , αλλά το ότι έχασαν πολλές ευκαιρίες και δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

«Αυτό που μας έλειψε ήταν ένα γκολ», τόνισε και συνέχισε: «Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και κυριαρχήσαμε από το πρώτο λεπτό του αγώνα αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Παρόλα αυτά είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση. Είχαμε τον έλεγχο και αναγκάσαμε τη Λάτσιο να παίξει αμυντικά.

Είναι ανησυχητικό ότι δε σκοράραμε αλλά θα συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, διατηρώντας υψηλό ρυθμό και δημιουργώντας φάσεις
».

Ο Πολ Πογκμπά πήρε τη θέση στην ενδεκάδα του τιμωρημένου Αντρέα Πίρλο αλλά ο Αλέσιο δεν πιστεύει ότι η απουσία του έμπειρου μέσου επηρέασε την ομάδα του:

«Δε νομίζω ότι επηρεαστήκαμε, είχαμε πολλά κόρνερ και στημένες φάσεις συν τοις άλλοις, αλλά και το δοκάρι του Μπονούτσι.

Η Λάτσιο υιοθέτησε ένα αμυντικό παιχνίδι και καταφέραμε να τους πιέσουμε πολύ. Επαναλαμβάνω ότι μας έλειψε μόνο το γκολ, αλλιώς θα μπορούσε να είναι ένα φεστιβάλ από γκολ
». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: