JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Αλέσιο: "Κανένα παιχνίδι δεν κερδίσετε εύκολα"

«Κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται άνετα. Σήμερα η Μπολόνια μας δυσκόλεψε, αποδεικνύοντας πως παραμένει μια καλή ομάδα, παρά τα άτυχα αποτελέσματα. Οι παίκτες μου πίστεψαν στη νίκη και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μπορεί να σκοράραμε στις καθυστερήσεις, πιστεύω, όμως, πως αξίζαμε τη νίκη και θα μπορούσαμε να την πάρουμε νωρίτερα», ήταν τα πρώτα λόγια του Άτζελο Αλέσιο μετά το παιχνίδι.

Για το γκολ της νίκης, αλλά και τον σκόρερ του,Πολ Πογκμπά, ανέφερε: «Ο Πολ έκανε ένα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο, αλλά μετά αναλώθηκε σε εξεζητημένες προσπάθειες και δεν ήταν ουσιαστικός. Γνωρίζοντας τον Κόντε, σας λέω πως θα τον μαλώσει. Αν συνεχίσει να παίζει με αυτόν τον τρόπο, προσπαθώντας να κάνει την… φοβερή φάση, δεν πρόκειται να κάνει καριέρα σε ομάδα του Αντόνιο!».

Για τον προσεχή αγώνα με την Ίντερ και το ποιοι παίκτες θα είναι σε θέση να συμμετάσχουν σε αυτόν, σχολίασε: «Ας απολαύσουμε τη νίκη μας απόψε και θα σκεφτούμε το επόμενο ματς από αύριο. Θα παίξουν όσοι είναι σε καλή κατάσταση. Έτσι κι αλλιώς όποιος και αν αγωνιστεί, γνωρίζει τον τρόπο που παίζει η ομάδα και προσαρμόζεται. Δεν αλλάζει το σύστημα από τους παίκτες».

Κλείνοντας ο Αλέσιο αφιέρωσε τη νίκη στον εκλιπόντα θείο του: «Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στο θείο μου, Ντομένικο, που χάσαμε σήμερα. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: