Ο Ντίνο Τζοφ ανυπομονεί για το Derby D' Italia ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ίντερ, τονίζοντας ότι οι Μπιανκονέρι πρέπει να προσέξουν πολύ τις αντεπιθέσεις των Νερατζούρι. 
Ο πρώην μεγάλος τερματοφύλακας της Εθνικής Ιταλίας και της Γιούβε, τη φανέλα της οποία φόρεσε από το 1972 μέχρι το 1983 και έκατσε στον πάγκο της από το 1988 μέχρι το 1990, μίλησε για τα προτερήματα των δύο αντιπάλων και τόνισε ότι η σύγκρουσή τους τη δεδομένη στιγμή μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση.
«Θα είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ματς. Η Γιουβέντους δείχνει σιγουριά μέχρι στιγμής, ενώ η Ίντερ πραγματικά μεγαλώνει και η σύγκρουση των δύο μπορεί να οδηγήσει σε ένα πολύ δυνατό ματς. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είναι σταθερή και αήττητη και παίζει στο υψηλότερο επίπεδο για πάνω από έναν χρόνο. Η Ίντερ άλλαξε πολύ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μόνο τελευταία έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια της. 
 
Δέχονται πολύ λιγότερα γκολ από ότι στο ξεκίνημα της χρονιάς και έχουν τρεις επιθετικούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά αυτή τη στιγμή. Η Γιουβέντους πρέπει να προσέχει πολύ τις αντεπιθέσεις της Ίντερ, από τη στιγμή που οι Νερατζούρι ξέρουν πως να απορροφούν την πίεση και στη συνέχεια χτυπούν την κατάλληλη στιγμή», τόνισε ο Τζοφ.