JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Πίρλο: "Δεν μας νοιάζει ποιος είναι απέναντί μας"

Στην ιδιαιτερότητα του αγώνα της Γιουβέντους με τη Μίλαν στάθηκε ο Αντρέα Πίρλο, όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του ενόψει του μεγάλου ματς της 14ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Ο διεθνής μέσος δεν έκρυψε πως νιώθει παράξενα όταν αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του, αλλά επισήμανε πως στο μυαλό του είναι μόνο το καλό της «Γιούβε».

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει την 14η αγωνιστική του Καμπιονάτο είναι χωρίς αμφιβολία αυτό ανάμεσα στη Μίλαν και τη Γιουβέντους, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής στο Σαν Σίρο. Η διαφορά των 17 βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες στη βαθμολογία δεν ξεγελάει κανένα, αφού όλοι πιστεύουν πως το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο και σκληρό.


Αυτός που αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ψυχολογία το ματς είναι ο Αντρέα Πίρλο. Ο διεθνής μέσος πέρασε 10 ολόκληρα χρόνια στη Μίλαν, στην οποία αναγνωρίστηκε το ταλέντο του και καταξιώθηκε στη συνείδηση όλων των φιλάθλων ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο στο ρόλο του. Μιλώντας για το επερχόμενο παιχνίδι, ο Πίρλο φάνηκε πολύ αποφασισμένος.


«
Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Νιώθω παράξενα όταν αντιμετωπίζω την παλιά μου ομάδα. Όλοι ξέρουν την ιστορία μου. Χρωστάω πολλά στη Μίλαν, αλλά τώρα είμαι παίκτης της Γιουβέντους. Αυτό που με απασχολεί είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να προσπαθούμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε ξανά το πρωτάθλημα και δεν μας απασχολεί ποιος βρίσκεται απέναντί μας. Πρέπει να τον νικήσουμε», είπε ο Πίρλο.

Η Μίλαν δεν διεκδικεί πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πως θα αγωνιστεί χωρίς πάθος; «
Είναι ένα ντέρμπι και κάθε ομάδα θα δώσει τα πάντα. Μπορεί η Μίλαν να μην ξεκίνησε καλά, αλλά παραμένει καλή ομάδα με πολλούς ενδιαφέροντες παίκτες. Εμείς, ωστόσο κοιτάμε τη δική μας ομάδα και όχι τον αντίπαλο. Επαναλαμβάνω πως θα παίξουμε για να νικήσουμε, ανεξάρτητα από το ποιον αντιμετωπίζουμε», τόνισε ο διεθνής μέσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: