Ο Αντρέα Μπαρτζάλι στάθηκε στην απουσία του Αντόνιο Κόντε από τον πάγκο της Γιουβέντους και τόνισε ότι αν και οι βοηθοί του τα πηγαίνουν μια χαρά, είναι τελείως διαφορετικό να υπάρχει ο προπονητής στον πάγκο.
Ο Κόντε, ο οποίος δεν βρίσκεται στο πλευρό των παικτών του στα παιχνίδια της «Κυρίας» λόγω τιμωρίας για εμπλοκή του σε σκάνδαλο με στημένα ως προπονητής της Σιένα, επιστρέφει το επόμενο Σαββατοκύριακο και ο Μπαρτζάλι δεν βλέπει την ώρα!
«Δεν είναι εύκολο να παίξεις τόσα πολλά παιχνίδια χωρίς έναν προπονητή με την ιδιοσυγκρασία του, κάποιον που ξέρει πως να μας τραβάει τα λουριά. Ο Μάσιμο Καρέρα και ο Άντζελο Αλέζιο είναι καλοί, αλλά ο προπονητής είναι κάτι τελείως διαφορετικό», τόνισε ο Ιταλός αμυντικός για να προσθέσει για το ματς με την Τορίνο: «Η αυριανή μας αντίπαλος είναι μια σκληρή ομάδα, καλά οργανωμένη». 
 
Όσον αφορά το ματς με την Σαχτάρ την Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο η Γιούβε χρειάζεται τουλάχιστον έναν βαθμό, είπε: «Είμαστε αισιόδοξοι, παρότι ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε την ισχυρότερη ομάδα του ομίλου».