JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Πρώτα η πρόκριση, μετά η επέκταση για Μπουφόν.

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στις τάξεις της Γιουβέντους σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Τζανλουίτζι Μπουφόν. Αν και η ημερομηνία της υπογραφής του νέου συμβολαίου του διεθνούς τερματοφύλακα συνεχώς αλλάζει, όλα δείχνουν πως πλησιάζει η στιγμή για να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Ήρθε στη Γιουβέντους το 2001, έμεινε στη «Μεγάλη Κυρία» ακόμα και τη χρονιά της Serie B και θεωρείται, πλέον, ο φυσικός ηγέτης των «μπιανκονέρι». Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν έχει γράψει τη δική του ιστορία στο Τορίνο και επιθυμία, τόσο του ίδιου, όσο και της διοίκησης, είναι να συνεχίσει να τη γράφει και μετά το 2014, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.


Ο Μπουφόν κατά καιρούς έχει τονίσει πως η υπογραφή του νέου του συμβολαίου είναι θέμα χρόνου. Η εφημερίδα «Tuttosport» αναφέρει πως η ακριβής ημερομηνία στην οποία θα… πέσουν οι υπογραφές έχει ήδη αποφασιστεί από τον 34χρονο τερματοφύλακα.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, που ειδικεύεται σε θέματα της «Γιούβε», ο Μπουφόν θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μετά το παιχνίδι με την Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα ματς καθοριστικό για το μέλλον της Γιουβέντους στην Ευρώπη, που ίσως δεν επιλέχθηκε τυχαία από τον Μπουφόν, αφού πρόθεσή του είναι να «χαρίσει» την πρόκριση στους οπαδούς του μαζί με την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα.


Αυτό που είναι βέβαιο είναι η διάρκεια του νέου του συμβολαίου, το οποίο θα λήγει το 2016, όταν ο Μπουφόν θα είναι 38 ετών. Κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχει καιρός και για ακόμα μία επέκταση, αν ο ίδιος το θελήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια: