JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Πεσκάρα-Γιουβέντους 21:45, πιθανές συνθέσεις.


Ο Mirko Vucinic δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος μετά τον μικρό τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με την ίντερ. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός σήμερα το πρωί θα δοκιμάσει το πόδι του και μετά θα παρθεί η απόφαση για τη συμμετοχή του ή μη. Δύσκολο, όμως, να διακινδυνεύσει την συμμετοχή του ο Conte ενόψει και του κρίσιμου ματς με την Τσέλσι για το Champions League. O Fabio Quagliarella είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του. O άλλος, επιθετικός που θα είναι στο αρχικό σχήμα θα είναι ένας εκ των Giovinco και Matri, με τον Bendtner να έχει πιο λίγες πιθανότητες. 

Στη μεσαία γραμμή όπως όλα δείχνουν θα παίξει από την αρχή ο Giaccherini. Ο Ιταλός μέσος είναι σε καλή κατάσταση και ο Conte είναι αποφασισμένος να τον χρησιμοποιήσει από το πρώτο λεπτό στο κέντρο του γηπέδου. Μάλλον αντί του Vidal ή αντί του Marchisio. Πιο πιθανό είναι να θέλει να ξεκουράσει το Χιλιανό μέσο καθώς στο παιχνίδι με την Nordsjaelland έδωσε τα πάντα. Στη συνέχεια, στις πτέρυγες θα παίξουν οι Lichtsteiner δεξιά και Asamoah αριστερά. Ο Ελβετός ξεκουράστηκε, και επομένως, και ηρέμησε από την νευρικότητα που είχε στο ματς απέναντι στην Ίντερ, όπου κινδύνευε ακόμη και να αποβληθεί με δυο κίτρινες. 

Στην άμυνα οι Barzagli, Bonucci και Chiellini θα είναι και πάλι το αμυντικό τρίο αν και ο Lucio έχει κάποιες ελπίδες να είναι στο αρχικό σχήμα. Ο Βραζιλιάνος στην αρχή της σεζόν ποτέ δεν λαμβάνονταν υπόψη αλλά όσο περνάει ο καιρός ίσως φανεί χρήσιμος στον Conte. Απόψε θα μπορούσε να πάρει τη θέση ενός εκ των Bonucci ή Chiellini

Ο Πίρλο και απόψε δεν θα πάρει ανάσες. Ξεκουράστηκε μόνο στον αγώνα με την Κιέβο, σε όλα τα άλλα παιχνίδια πάντα είναι στο γήπεδο από την αρχή. Μετά από ένα διστακτικό ξεκίνημα έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του και ο Antonio Conte δεν έχει καμία πρόθεση να τον αφήσει στον πάγκο. Γιατί ο Αντρέα Πίρλο τρέχει την ομάδα και η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη. Κάποιος που θα μπορούσε να του δώσει κάποιες ανάσες σήμερα δεν είναι καν στην αποστολή, αυτός είναι ο νεαρός Γάλλος Pogba (για πειθαρχικούς λόγους) έμεινε στο σπίτι του μαζί με τον De Ceglie (τραυματίας) και τον Pepe (αύριο θα παίξει με την Primavera).

Πιθανές συνθέσεις:

Juventus (3-5-2): Buffon, Bonucci, Barzagli, Chiellini, Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Giaccherini, Asamoah, Quagliarella, Giovinco.
Αναπληρωματικοί: Storari, Rubinho, Caceres, Lucio, Isla, Marrone, Padoin, Vidal, Bendtner, Matri, Vucinic.
Προπονητής: Alessio (Conte)

Pescara (3-5-2): Perin, Bocchetti, Ramagnoli, Cosic, Zanon, Nielsen, Quintero, Cascione, Modesto, Abbruscato, Jonathas.
Αναπληρωματικοί: Pelizzoli, Capuano, Balzano, Soddimo, Togni, Bjarnason, Celik, Weiss, Caprari, Vukusic.
Προπονητής: Stroppa

Δεν υπάρχουν σχόλια: