JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Buffon: "Ήμασταν ασταθείς στην άμυνα"

Ο Gigi Buffon ήταν τόσο ειλικρινής όσο ποτέ όταν ρωτήθηκε για την ανάλυση του για την ήττα απόψε από την Ίντερ. Ο Ιταλός τερματοφύλακας πιστεύει βαθιά ότι η αμυντική γραμμή της Γιουβέντους επέτρεψε στους Nerazzurri να διεκδικήσουν την πρώτη νίκη τους στο Τορίνο από τον Ιανουάριο του 2008.

Μιλώντας μετά το τελικό σφύριγμα, ο Buffon είπε: "Ξεκινήσαμε αρκετά καλά για να πάρουμε τη νίκη με το γρήγορο γκολ, κάναμε καλό παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο του ημιχρόνου, θέλοντας να διπλασιάσουμε το προβάδισμα μας. Στη συνέχεια, ίσως ήμασταν λίγο ασταθής στην άμυνα, είχαμε μια βαθιά πτώση στην απόδοση μας και σε εκείνο το σημείο, δεδομένου ιδίως την ποιότητα των παικτών τους, μπόρεσαν να καταφέρουν να πετύχουν γκολ. "

Ο 34χρονος τερματοφύλακας έχει αυτοπεποίθηση και πιστεύει ότι η Γιουβέντους μπορεί να γευτεί τη νίκη, επί της Nordsjaelland το βράδυ της Τετάρτης.
"Έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες το βράδυ της Τετάρτης. Το να είσαι στην πλευρά των ηττημένων είναι επίσης μέρος του αθλητισμού, αυτό βέβαια δεν μας δίνει ευχαρίστηση, πρέπει να ξέρουμε πώς να ασχοληθούμε με αυτό. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: