JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Μπαρτσάλι: "Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τη Μίλαν"

Μπορεί η Γιουβέντους να είναι στο +17 από τη Μίλαν στη βαθμολογία του Campionato αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα για το κυριακάτικο ντέρμπι, όπως είπε ο Αντρέα Μπαρτσάλι.
Οι Ροσονέρι έχουν βελτιωθεί στους τελευταίους αγώνες τους, έχουν τονώσει την ψυχολογία τους με τα αποτελέσματα και στις τάξεις της Μεγάλης Κυρίας ξέρουν, όπως τόνισε και ο Μπαρτσάλι, ότι θα πρέπει να είναι απολύτως σοβαροί και καλοί το βράδυ της Κυριακής στο «Σαν Σίρο» για να πάρουν τη νίκη.

«Σίγουρα η Μίλαν θα έχει πολύ μεγάλο κίνητρο σε αυτό το ματς αλλά το ίδιο ισχύει και για εμάς. Είναι φυσιολογικό καθώς μιλάμε για μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες», είπε αρχικά ο διεθνής κεντρικός αμυντικός των Μπιανκονέρι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Στέφαν Ελ Σαραουί, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση: «Στα τελευταία παιχνίδια είδα μια Μίλαν που λειτούργησε αρκετά οργανωμένα, ομαδικά. Δεν πιστεύω, επομένως, ότι εξαρτάται αποκλειστικά από τον Ελ Σαραουί παρά την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος. Ξέρουν τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά μας, όπως ξέρουμε και εμείς τα δικά τους αλλά θα τους μελετήσουμε ξανά. Μπορεί η φετινή σεζόν να μην εξελίσσεται για τη Μίλαν όπως θα ήθελε αλλά πιστεύω πως έχει όσα χρειάζονται για να ανακάμψει. Είναι φυσικό να αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τόσες αλλαγές το καλοκαίρι αλλά στα τελευταία παιχνίδια βλέπω μια καλή Μίλαν και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: