JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Μαρότα: "Δεν ήμασταν στην καλύτερη κατάσταση μας"

Μιλώντας μετά το τελικό σφύριγμα, ο Giuseppe Marotta, δήλωσε για το παιχνίδι: «Δεν ήμασταν στην καλύτερη κατάσταση μας, αν και, κοιτάζοντας το πρώτο ημίχρονο, θα έλεγα ότι δημιουργήσαμε ίσως περισσότερα από ό, τι έκανε η Ιντερ. Δεν κρατήσαμε ένα υψηλό τέμπο, όπως κάνουμε συνήθως, αλλά μετά από τόσα παιχνίδια που συμμετέχουμε, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων στο Champions League, ίσως έχουμε πληρώσει το τίμημα της κούρασης».

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους εξήγησε σε δηλώσεις του πως δεν ήταν ειρωνικός απέναντι στον Στραματσιόνι, απλά ήθελε να κάνει μία φιλοφρόνηση στον τεχνικό της Ίντερ για το θάρρος που θα έβγαζε μέσα στο Τορίνο.
«Ήθελα να κάνω ένα κομπλιμέντο στον Στραματσιόνι. Υποστήριξα ότι είχε κουράγιο για να έρθει να παίξει εδώ με τρεις μπροστά. Επίσης είναι δεδομένο πως η Γιουβέντους και η Ίντερ είναι καλές ομάδες. Ζητώ συγνώμη αν παρεξηγήθηκε, δεν είχα σκοπό να γίνω ειρωνικός. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν και μάλιστα είχα εκφράσει τον σεβασμό μου για την Ίντερ», ήταν τα λόγια του Μαρότα μετά το τέλος του ντέρμπι και τις δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός της Ίντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: