JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Στο Vinovo θα προετοιμαστεί η Γιούβε τη χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος.

Στη γνωστή τους περιοχή του Βινόβο στη Βόρεια Ιταλία θα καταλύσουν οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους για την καθιερωμένη μίνι χειμερινή προετοιμασία τους και όχι στο Ντουμπάι, όπως είχε αρχικά αποφασιστεί. Ο προπονητής της ομάδας, Αντόνιο Κόντε, εισηγήθηκε αυτή την επιλογή, γνωρίζοντας πως η ομάδα θα χάσει κάποια έσοδα, αλλά θα μπορέσει να εργαστεί σωστότερα για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου.

Η χειμερινή διακοπή του Καμπιονάτο αργεί ακόμα, αλλά οι άνθρωποι της Γιουβέντους φροντίζουν να προγραμματίζουν τα πάντα πολύ νωρίς. Η ομάδα επρόκειτο να ταξιδέψει για το Ντουμπάι για να κάνει μια μίνι προετοιμασία, ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Το ταξίδι αυτό, όμως, ματαιώνεται μετά από εισήγηση του Αντόνιο Κόντε, όπως αποκαλύπτει η «Tuttosport».

Ο προπονητής των «μπιανκονέρι» θεωρεί πως οι παίκτες του θα δουλέψουν σωστότερα στην Ιταλία και μάλιστα στη γνωστή περιοχή του Βινόβο, αποφεύγοντας τα πολύωρα ταξίδια και την κόπωση που αυτά φέρνουν. Για το λόγο αυτό η επιλογή του Ντουμπάι εγκαταλείφθηκε, αν και αυτό σημαίνει απώλεια κερδών.

Η διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» υπολόγιζε σε σημαντικά έσοδα από την παραμονή της ομάδας στο πλούσιο Εμιράτο του Περσικού Κόλπου, καθώς και στις εισπράξεις από κάποιες φιλικές αναμετρήσεις. Η απόφαση, όμως, του Κόντε που είχε να κάνει με το αγωνιστικό και όχι με το οικονομικό συμφέρον της ομάδας, έγινε αμέσως δεκτή.

Για να καλυφθεί μέρος των χαμένων εσόδων, ο Κόντε εισηγείται την διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα με σημαντική ευρωπαϊκή ομάδα, που όμως θα γίνει σε μικρή απόσταση από το μέρος όπου θα βρίσκεται η ομάδα. Σκοπός του προπονητή είναι να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι παίκτες του, χωρίς να υποχρεωθούν σε άσκοπες και κουραστικές μετακινήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: