JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Giovinco: "Ήταν μια σημαντική νίκη στην Ευρώπη"

Σε μια Juve που συνεχίζει να κερδίσει τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ευρώπη, και έχει καταφέρει να είναι η πιο παραγωγική επίθεση στο πρωτάθλημα και μια από τις πιο παραγωγικές στην Ευρώπη (επτά γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια με Nordsjaelland και Chelsea).

Ο Giovinvo είναι το κέντρο της προσοχής αυτές τις μέρες, τόσο για τα γκολ του, αλλά και γιατί βοηθά και παίζει καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι της Γιούβε. Ο Sebastian μίλησε στο Sky Sport, στο περιθώριο μιας συνέντευξης που θα μεταδοθεί κατά την pregame του αγώνα Milan-Juventus την Κυριακή

Ο Giovinco είπε: "Δεν με νοιάζουν  οι εκτιμήσεις. Με νοιάζει μόνο να ξέρω ότι είμαστε πρώτοι στην κατάταξη του πρωταθλήματος, έχουμε κερδίσει στο Champions League τους πρωταθλητές Ευρώπης. Νομίζω ότι όλες αυτές οι διαμάχες είναι υπερβολικές, αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. " 



Μίλησε επίσης και για το βράδυ της Τρίτης στο Juventus Stadium, όπου άφησε το στίγμα του με ένα γκολ στο 3-0 επί της Τσέλσι: "Ήταν μια σημαντική νίκη στην Ευρώπη. Θέλουμε να είμαστε ηγέτες σε όλες τις διοργανώσεις, και φυσικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο γκολ ενστικτωδώς έβγαλε τη φανέλα από χαρά, το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου, δεν υπήρχε καμία πέτρα για να απογειωθεί. "

Και τώρα υπάρχει η πρόκληση το βράδυ της Κυριακής στο Meazza κατά της Μίλαν. Ο Sebastian μίλησε για το μεγάλο αγώνα με ένα αστείο. "Είναι η Μίλαν ο El Shaarawy; Είναι αυτός που κάνει τη διαφορά, τότε θα έλεγα ναι. " 

Δεν υπάρχουν σχόλια: