JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Αλέσιο: "Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία"


Ο Μάιος είναι ακόμα μακριά, αλλά είναι ήδη ώρα για την Γιουβέντους για να παίξει ένα είδος πρόωρου τελικού στο Champions League. Η εντός έδρας μάχη με την Τσέλσι, η οποία συμπίπτει με την προτελευταία ημέρα του Ε Ομίλου, είναι απαραίτητη η νίκη για την ευρωπαϊκή πορεία της Γιουβέντους.

Ο Angelo Alessio την παραμονή του αγώνα στην συνέντευξη τύπου είπε:  "Γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να προχωρήσουμε στο Champions League. Μπροστά μας έχουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης που το καλοκαίρι έχουν ενισχύσει πολύ, ένας αντίπαλος που πρέπει να προσέξουμε. Αλλά ξέρουμε τι κάναμε για να φτάσουμε ως εδώ και θα παίξουμε στα ίσια. " 

Ένας αγώνας που πρέπει η Γιούβε να κερδίσει με κάθε κόστος για να ξεπεράσει τους πρωταθλητές Ευρώπης και να τα παίξει όλα με την Σαχτάρ, κρατώντας την τύχη στα χέρια της. 

Τρεις ημέρες μετά την ισοπαλία με την Λάτσιο, η Γιουβέντους θα επιστρέψει στο Juventus Stadium. Και θα έχει να δώσει ακόμη ένα πιο κρίσιμο παιχνίδι. "Ο Antonio μου είπε να σας ενημερώσουμε ότι αύριο οι φίλαθλοι θέλουν το παιχνίδι - συνεχίζει Alessio -. Σε σύγκριση με το Σάββατο, εμείς θα προσπαθήσουμε να θέσουμε την ίδια επιθυμία να κερδίσουμε, προσπαθώντας να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Μπροστά μας θα έχουμε ένα μεγάλο τερματοφύλακας τον Τσεχ, αλλά για μας, αυτό που έχει σημασία είναι να καταφέρουμε να κανουμέ γκολ τις φάσεις που θα δημιουργήσουμε. "

Παρά τους αριθμούς (10 γκολ με Nordsjaelland και Πεσκάρα) και την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, η κριτική στους επιθετικούς είναι μεγάλη. 
Ο Alessio αισθάνεται την ανάγκη να δείξει την εμπιστοσύνη του στο συνόλο της ομάδας: "Ενάντια στη Λάτσιο έπαιξαν οι  Giovinco και Quagliarella έπαιξαν πολύ καλά και ήταν οι καλύτεροι στο γήπεδο. Βούτσινιτς; Mirko δεν εκπαιδεύσει χθες, η κατάστασή του θα εκτιμηθεί σήμερα. " 

Δεν υπάρχουν σχόλια: