JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

«Χάρηκα με τη νίκη της Αταλάντα»

Ανακούφιση προκάλεσε η ήττα της Ίντερ στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα με 3-2 στον Κλαούντιο Μαρκίζιο. Ο διεθνής μέσος της Γιουβέντους μίλησε στο ιταλικό «Sky» και παραδέχτηκε πως οι βαθμοί που απώλεσαν οι «νερατζούρι» βολεύουν την ομάδα του, που μετά την εντός έδρα ήττα από την ομάδα του Μιλάνου, μπόρεσε να πάρει ξανά μια καλή διαφορά στη βαθμολογία.

Πολλές φορές σε δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές τονίζουν πως δεν τους απασχολούν τα αποτελέσματα των αντιπάλων τους, αλλά μόνο η δική τους ομάδα. Στον… κανόνα αυτό εξαίρεση αποτέλεσε ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, που μιλώντας στο συνδρομητικό «Sky» παραδέχτηκε πως παρακολούθησε με αγωνία και ενδιαφέρον την αναμέτρηση της Ίντερ με την Αταλάντα και ανακουφίστηκε που η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι έχασε.


«
Απόλαυσα τη νίκη μας κόντρα στην Πεσκάρα, αλλά ευχαριστήθηκα από την ήττα της Ίντερ. Νικώντας μας στο Τορίνο, κατέβασαν τη διαφορά μας στον έναν βαθμό. Με τη νίκη της Αταλάντα η διαφορά είναι πάλι στους 4, κάτι που μας βολεύει», είπε με ειλικρίνεια ο Μαρκίζιο.

Η ήττα από την Ίντερ πόσο σας επηρέασε; «
Περισσότερο καλό μας έκανε. Κατανοήσαμε πως για να νικήσεις πρέπει να παλέψεις. Είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε πως οι νίκες θα έρχονταν ακόμα και αν παίζαμε άσχημα. Μας ξύπνησε, θα έλεγα, κάτι που φάνηκε και στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Παίξαμε καλά και πήραμε μια μεγάλη νίκη σε ένα ματς που δεν ήταν εύκολο», ήταν η απάντηση του διεθνούς μέσου.

Αναφέρθηκες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η αναμέτρηση με την Τσέλσι, που ακολουθεί, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον σας στην Ευρώπη. Πώς αντιμετωπίζεται η Αγγλική ομάδα, που είναι και η κάτοχος του τίτλου; «
Στο πρώτο παιχνίδι αποδείξαμε πως έχουμε τις δυνατότητες να τους κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε σαν Γιουβέντους και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Μπορούμε να πάρουμε εμείς το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Τους σεβόμαστε, αλλά δεν θεωρώ πως έχουμε να ζηλέψουμε κάτι από αυτούς», τόνισε ο Μαρκίζιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: