JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Μπουφόν: "Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι που θέλω να κατακτήσω προτού αποχωρήσω από την ενεργό δράση"

Την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ έχρισε ως βασικό του στόχο μέχρι το τέλος της καριέρας του ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, εξηγώντας τον βασικό λόγο για τον οποίο θα ανανεώσει το συμβόλαιό του για τρία ακόμη χρόνια με τη Γιουβέντους. «Είναι ένα από τα όνειρα που ελπίζω να πραγματοποιήσω» δήλωσε στην «Gazzetta Dello Sport» ο 34χρονος τερματοφύλακας.

Όπως τόνισε ο Μπουφόν, οι λόγοι που ενώ υπάρχει συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας του, αλλά δεν έχει ακόμα υπογράψει είναι καθαρά τυπικοί και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. «
Πρέπει πρώτα να βγάλουμε τα σημαντικά παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και μετά να σκεφτούμε τις υπογραφές. Δεν θα υπάρξει βέβαια κάποια έκπληξη, θα μείνω για άλλα τρία χρόνια τόνισε αρχικά», που για τον βαθμό ετοιμότητάς του συμπλήρωσε: «Πιστεύω πως παρότι ο χρόνος έχει περάσει, θα μπορώ να κάνω τη διαφορά και για τα επόμενα τρία χρόνια».

Ο Ιταλός πορτιέρε, θα παραμείνει κάτοικος Τορίνο μέχρι το 2016 και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα κλείσει 15 χρόνια παρουσίας στην ομάδα. «
Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι που θέλω να κατακτήσω προτού αποχωρήσω από την ενεργό δράση. Θα είναι ντροπή να μην έχω ούτε ένα όταν θα αποσυρθώ», δήλωσε ο Μπουφούν για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, στης οποίας τον τελικό συμμετείχε τον Μάιο του 2003 στο Μάντσεστερ, όπου η Γιουβέντους ηττήθηκε στα πέναλτι από την Μίλαν.

1 σχόλιο:

Vero Juventino είπε...

θα το κατακτησουμε ξανα τζιτζι..και μαλιστα αμεσα.