JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Αποφάσισαν οι δυο προπονητές για τις 11αδες του τελικού.!

Οι πληροφορίες που έρχονται από Ιταλία και Ισπανία, κάνουν λόγο για το ότι η δυο προπονητές έχουν αποφασίσει για το σύστημα και την 11αδα που θα παρατάξουν στο Βερολίνο το Σάββατο.!


Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης στην Ιταλιά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φαίνεται να έχει αποφασίσει για το σύστημα που θα παίξει η Γιούβε και για τους 11 που θα ξεκινήσουν στον τελικό του Champions League ενώ βλέπει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα καθώς και ο Αντρέα Μπαρτσάλι που αντιμετώπιζε πρόβλημα πλέον είναι σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ιταλούς, ο Προπονητής των Μπιανκονέρι έχει επιλέξει να κατεβάσει την ομάδα με σύστημα 4-3-1-2, με τον Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Κιελίνι με τον Μπονούτσι με τους Λιχτστάινερ και Εβρά στα δύο άκρα (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα). Στη μεσαία γραμμή οι τρεις που έχει επιλέξει ο Αλέγκρι είναι οι Πογκμπά-Πίρλο-Μαρκίζιο, με τον Βιντάλ να κινείται πίσω από τους δυο επιθετικούς Τέβεζ και Μοράτα.

Η Μπαρτσελόνα και ο Λουίς Ενρίκε από την άλλη όπως αναφέρουν τα Ισπανικά μέσα ενημέρωσεις θα παραταχθεί με το γνωστό 4-3-3, με τους Τερ Στέγκεν στην εστία, Τζόρντι Άλμπα, Πικέ, Ματσεράνο και Ντάνι Άλβες στην άμυνα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς και Ινιέστα στο κέντρο και τριάδα στην επίθεση οι Μέσι, Σουάρες και Νειμάρ.

Παρακάτω δείτε τη σύγκριση των παικτών στους αγώνες του Champions League όπως την παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους:


Δεν υπάρχουν σχόλια: