JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Παρουσίαση συμπαικτών του έκανε ο Μπουφόν.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους Τζιανλουίτζι Μπουφόν κλήθηκε από την UEFA να... συστήσει σε όλους τους συμπαίκτες του.


Ο τελικός του Champions League πλησιάζει και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ζήτησε από τον capitano των Μπιανκονέρι να παρουσιάσει τους συμπαίκτες του. Αρχίζοντας, φυσικά, από τον... εαυτό του.

Τζιανλουίτζι Μπουφόν: «Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι... (γελάει) πολύ έμπειρος».

Τζόρτζιο Κιελίνι: «Ο δυνατός. Με μια μεγάλη σωματική υπεροχή».

Αντρέα Μπαρτσάλι: «Ενας άριστος αμυντικός. Σίγουρα μέσα στους τρεις-τέσσερις καλύτερους του κόσμου».

Λεονάρντο Μπονούτσι: «Ο Λεονάρντο ήταν αυτός που, κατά τη γνώμη μου, ωρίμασε περισσότερο φέτος σε σχέση με τους άλλους, έκανε ένα εντυπωσιακό ποιοτικό άλμα. Αυτή τη στιγμή τον θεωρώ, πραγματικά, μαζί με τον Τζόρτζιο και τον Μπαρτσάλι, ό,τι καλύτερο μπορείς να έχεις στην άμυνα».

Στέφαν Λιχτστάινερ: «Μηχανή. Συνεχής κίνηση, δεν σταματάει ποτέ να τρέχει στην πλευρά του. Επιτίθεται όταν πρέπει, αμύνεται όταν πρέπει. Είναι εγγύηση».

Πατρίς Εβρά: «Ο Πατρίς μαζί με εμένα και κάποιους άλλους είναι αυτός που έχει την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε τέτοιες στιγμές και πρέπει να πω ότι όταν έρχεται ένα σημαντικό ματς είναι πολύ ωραίο να βλέπεις το ανταγωνιστικό πνεύμα που μπορεί να μεταδώσει στην ομάδα».

Πολ Πογκμπά: «Ενα απίστευτο ταλέντο. Μπορεί και πρέπει να κάνει αυτό που θέλει, αυτό που επιθυμεί στη ζωή του, μιλώντας ποδοσφαιρικά πάντα. Εξαρτάται, ξεκάθαρα, από τον ίδιο και τη θέληση του το πού θα φτάσει».

Κλαούντιο Μαρκίζιο: «Ο Κλαούντιο, μαζί με τον Μπονούτσι, νομίζω πως είναι αυτός που έκανε την πιο δυνατή σεζόν από άποψης χαρακτήρα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πλέον απόλυτη γνώση της αξίας του, ένας ποδοσφαιριστής τρομερά έξυπνος τακτικά και πολύ καλός τεχνικά. Πέραν αυτών, μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις στο κέντρο και να κάνει πάντα καλά τη δουλειά του. Είναι πολλαπλών χρήσεων».

Αντρέα Πίρλο: «Ο Αντρέα Πίρλο είναι μία από τις λίγες ιδιοφυίες του ποδοσφαίρου».

Αρτούρο Βιντάλ: «Ο πολεμιστής μας. Οπως λέμε συχνά, είναι ένα πολύ καλό παιδί και ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Αν έπρεπε να πάω στον πόλεμο θα τον είχα πάντα δίπλα μου».

Στέφανο Στουράρο: «Ο Στέφανο ήρθε τον Ιανουάριο και μπήκε πολύ καλά -και προσαρμόστηκε- στα αποδυτήρια. Εχει τη σωστή νοοτροπία, αυτού που θέλει να γίνει πρωταγωνιστής, με ένα ξεκάθαρο ρόλο. Οπως ο Αρτούρο, έτσι και αυτός είναι ένα... σκυλί στο κέντρο μας».

Ρομπέρτο Περέιρα: «Είναι αυτός που μπορεί να αλλάξει, υπέρ μας, τις ισορροπίες σε ένα ματς. Με τις κινήσεις του και τις ενέργειες του, με δεδομένο ότι τεχνικά είναι πολύ καλός, μπορεί να μας δίνει νίκες».

Σιμόνε Παντοΐν: «Αυτός που τα κάνει όλα. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν καλά ό,τι τους αναθέσεις είναι χρήσιμοι σε κάθε ομάδα. Με την σοβαρότητα του, την αφοσίωση του και την ικανότητα του, κατάφερε να δημιουργήσει για τον εαυτό του σημαντικό χώρο και στη Γιούβε».

Αλβαρο Μοράτα: «Ηταν η πιο μεγάλη έκπληξη και τώρα που τον ξέρω καλύτερα, μπορώ να πω ότι αν ωριμάσει με τον σωστό τρόπο, στο σωστό περιβάλλον, διατηρώντας αυτή τη σοβαρότητα και τη διαθεσιμότητα του για την ομάδα, μπορεί να είναι το... crack σε ό,τι αφορά τους επιθετικούς των επόμενων χρόνων».

Κάρλος Τέβες: «Ο Κάρλος Τέβες είναι η οργή μας, όταν ανεβαίνει αυτός, ανεβαίνει όλη η ομάδα. Την ανάβει. Είναι εθιστικός».

Φερνάντο Γιορέντε: «Πέρασε μια όχι και τόσο καλή περίοδο αλλά τώρα, εδώ και τρεις-τέσσερις αγώνες, όταν παίζει έχει την... κακία που χρειάζεται, καταλαβαίνει τις στιγμές του αγώνα και είναι ξανά φρέσκος σε ό,τι αφορά τη φυσική κατάσταση».


Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: