JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Καπέλο: "Ήθελα να φέρω το Μέσι στη Γιούβε"

Ο Φάμπιο Καπέλο εξομολογήθηκε πως στο διάστημα που ήταν στον πάγκο της Γιουβέντους προσπάθησε να αποκτήσει τον -έφηβο τότε- Λιονέλ Μέσι αλλά έφαγε "πόρτα" από τη Μπαρτσελόνα.


Φαντάζεστε τον επικείμενο τελικό του Champions League μεταξύ της Μπαρτσελονα και της Γιουβέντους στον οποίο ο Λιονέλ Μέσι δεν θα φορούσε τα μπλαουγκράνα της "Μπάρτσα" αλλά τα ασπρόμαυρα της "βέκια σινιόρα";

Ακούγεται απίστευτο αλλά θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο εάν πριν από 10 χρόνια οι Καταλανοί είχαν απαντήσει θετικά (και όχι αρνητικά όπως έπραξαν) στην πρόταση του Φάμπιο Καπέλο για να πάρει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό στο Τορίνο.


Ο 68χρονος πρώην τεχνικός της Γιουβέντους (από το 2004 μέχρι το 2006) και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας, είδε αγωνιζόμενο για πρώτη φορά τον Μέσι το 2005 κατά τη διάρκεια του τουρνουά "Gamper Trophy" και κατάλαβε αμέσως ότι ήταν ξεχωριστός, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το "κόλπο γκρόσο".

"Δεν είχα δει ποτέ κάποιον σαν αυτόν σε ηλικία μόλις 16 ετών. Στο τέλος του αγώνα πήγα στον Φρανκ Ράικαρντ και του είπα ότι είχαν ήδη τρεις ξένους στο ρόστερ τους και πως θα έπρεπε να αποδεσμεύσουν τον έναν!


Ήθελα να υπογράψω τον Μέσι. Προσπάθησα να τον αγοράσω αλλά η Μπαρτσελόνα δεν πουλούσε", αποκάλυψε ο Καπέλο, ο οποίος εκτιμάει πως αυτή τη στιγμή ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του.

"Είναι ένα ευαίσθητο παιδί, πολύ σοβαρό και είχε χρήματα και οικογενειακά προβλήματα. Τώρα είναι πιο ήρεμος γιατί τα προβλήματα έχουν λυθεί σχεδόν όλα και βλέπουμε τον καλύτερο Μέσι.

Πριν από ένα παιχνίδι, μπορείς να κάνεις σχέδια για τα πάντα. Όμως ο Μέσι μπορεί να κάνει μία κίνηση που δεν περιμένει κανείς και να αλλάξει το παιχνίδι στη στιγμή".

Όσον αφορά στις πιθανότητες που έχουν Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους σε αυτό τον τελικό, ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε: "Οι πιθανότητες είναι 50-50 στον τελικό. Η 

Γιουβέντους θα αμυνθεί πολύ καλά παρόλο που θα της λείπει πιθανών ένας σημαντικός παίκτης της όπως είναι ο Αντρέα Μπαρτσάλι. Η Μπάρτσα είναι καλύτερη όσον αφορά στην τεχνική αλλά θα πρέπει να προσέξουν τις αντεπιθέσεις της Γιουβέντους".

Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: