JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Alessio: "Έχουμε κερδίσει 7 από 8 αγώνες, καλύτερη αμυνά, καλύτερη επίθεση, οι αριθμοί μιλούν.


Μετά τον Massimo Carrera στο Πεκίνο, και ο Angelo Alessio κατά της Νάπολι γιορτάζει την πρώτη του νίκη της σεζόν στον πάγκο για τη Γιουβέντους. Τέλος, στην άδικη τιμωρία του ίδιου: («Είναι μια πληγή που δεν επουλώνεται, αλλά ανυπομονώ χωρίς μνησικακία»), ο βοηθός προπονητή απολαμβάνει την επιτυχία που αφήνει μόνη στην κατάταξη τη Γιούβε.



Μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι στους Ναπολιτάνους. Και όχι μόνο αυτό η Γιούβε έκλεισε στόματα και τιμώρησε με τον καλύτερο τρόπο την ασέβεια των Ναπολιτάνων στο Σούπερ Καπ. O Alessio ξεκίνησε λέγοντας: «Ο Αντόνιο Κόντε είναι ο προπονητής μας και η δουλειά του είναι εκπληκτική. Στους πανηγυρισμούς κοίταξα προς το σημείο που κάθεται ο Κόντε για να δείξω σε όλους ότι είναι δική του όλη η δουλειά και είμαστε όλοι ενωμένοι στη Γιουβέντους», είπε αρχικά ο πρώτος βοηθός του Κόντε και συνέχισε: «Έχουμε νικήσει σε επτά αγώνες, έχουμε έρθει ισόπαλοι σε έναν, έχουμε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, οπότε τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Δεν είχαμε σήμερα τους Μπουφόν και Βούτσινιτς αλλά όσοι έπαιξαν έδωσαν τα πάντα στον αγώνα. Ελπίζουμε πάντως ότι ο Τζίτζι και ο Μίρκο θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα με τη Νόρτζελαντ».
Οι αλλαγές που έκανε ο Αλέσιο έδωσαν τη νίκη στη Γιουβέντους και σε ερώτηση που δέχθηκε για αυτό, απάντησε: «Οι αλλαγές έγιναν με βάση τα όσα βλέπουμε καθημερινά στις προπονήσεις και αξίζουν συγχαρητήρια στον Κάσερες και τον Πογκμπά που μπήκαν και άλλαξαν τη ροή του απιχνιδιού. Ξέρουμε ότι ο Πογκμπά μπορεί να γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής, έχει όλο το μέλλον δικό του αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει με την ίδια διάθεση».
Τέλος, ο Άντζελο Αλέσιο ευχαρίστησε τη διοίκηση για τη στήριξη της στο τεχνικό επιτελείο όλο αυτό το διάστημα με την τιμωρία του Κόντε αλλά και του ίδιου.
«Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Ανιέλι επειδή είναι δίπλα σε μένα και φυσικά στον Κόντε όλο αυτό το διάστημα που προσπάθησαν να μας μπλέξουν σε καταστάσεις άγνωστες για εμάς. Συνεχίζουμε ενωμένοι».



Πογκμπά: "Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο γκολ με τα χρώματα της ομάδας".




Απόλυτα δικαιωμένος από την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, αισθάνεται o Πολ Πογκμπά. Ο 19χρονος Γάλλος πέτυχε το δεύτερο γκολ των «μπιανκονέρι» στη νίκη επί της Νάπολι με 2-0 και τόνισε ότι η συμβουλή του Πατρίκ Βιεϊρά, από τη στιγμή που ήθελε και άφησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν να έρθει στη Γιούβε. 

Ο νεαρός Γάλλος είπε: «Υπήρχαν ομάδες που ενδιαφέρονταν για εμένα αλλά εγώ ήθελα να παίξω στη Γιουβέντους, πολλοί Γάλλοι έχουν αγωνιστεί εδώ. Μίλησα με τον Βιεϊρά και με συμβούλεψε να έρθω στη Γιουβέντους. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο γκολ με τα χρώματα της ομάδας. Σε κάτι τέτοιες στιγμές δε σκέφτεσαι πολλά πράγματα, σουτάρεις και αυτό είναι όλο», συμπλήρωσε. 


Κάσερες: "Για άλλη μια φορά δείξαμε τις δυνατότητες μας ως ομάδα".

Δίπλα του ήταν και ο έτερος σκόρερ της χθεσινής αναμέτρησης που άνοιξε το δρόμο για την νίκη, ο Ουρουγουανός αμυντικός Μάρτιν Κάσερες ο οποίος είπε για τη μεγάλη νίκη που άφησε μόνη πρώτη τη Γιούβε στην κορυφή του Καμπιονάτο:  

«Είμαι και εγώ πολύ χαρούμενος από το γκολ που πέτυχα αλλά περισσότερο για τη νίκη της ομάδας μου, που ήρθε στο τέλος και πολύ δύσκολα», τόνισε ο Ουρουγουανός και πρόσθεσε: «Θέλω να συγχαρώ όλους για αυτήν την επιτυχία. Για άλλη μια φορά δείξαμε τις δυνατότητες μας ως ομάδα. Η νίκη αυτή δεν είναι καθοριστική για τη μάχη του τίτλου. Απομένουν ακόμη πολλοί αγώνες μέχρι το φινάλε της σεζόν και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».



Δεν υπάρχουν σχόλια: