JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Κιελίνι: "Δεν θα κρίνει τον τίτλο το ματς με τη Νάπολι"

Τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει η Γιουβέντους για να επαναλάβει τον περσινό της θρίαμβο στο πρωτάθλημα επανέλαβε σε συνέντευξη Τύπου ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο αμυντικός της «Μεγάλης Κυρίας», αν και μιλούσε για την εθνική ομάδα, έκανε μια παρένθεση για να αναφερθεί στο Καμπιονάτο, τονίζοντας τη σημασία του αγώνα της ομάδας του με τη Νάπολι, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του Τσέζαρε Πραντέλι. Η παρουσία του στην άμυνα αποτελεί εγγύηση, αν και στο επερχόμενο ματς της Ιταλίας με την Αρμενία, ενδέχεται να καθίσει στον πάγκο. Αυτό δεν μοιάζει να τον προβληματίζει, σύμφωνα με όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν την αναχώρηση της ιταλικής αποστολής για το Ερεβάν.

«Είμαι σε καλή κατάσταση και η απόδοσή μου είναι ικανοποιητική. Αν θα παίξω δεν το ξέρω. Αυτό είναι θέμα του προπονητή. Αν, πάντως, καθίσω στον πάγκο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι παίκτες που υπάρχουν στην εθνική αξίζουν της εμπιστοσύνης μας», είπε ο Κιελίνι.

Αμέσως μετά έκανε μια σύγκριση που, ουσιαστικά, μετέφερε την κουβέντα αλλού. «Θεωρώ πιο εύκολο να προκριθούμε στο Μουντιάλ, παρά να κατακτήσει η Γιουβέντους ξανά το πρωτάθλημα», είπε και έδωσε το έναυσμα για ερωτήσεις που αφορούν στο Καμπιονάτο.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, υποδέχεστε τη Νάπολι. Πως περιμένεις αυτό το παιχνίδι; «Ο αγώνας με τη Νάπολι είναι όπως αυτοί με την Ίντερ ή τη Μίλαν. Οι προσεχείς αντίπαλοί μας είναι πολύ δυνατοί. Αλλά θα είναι ένα ματς που δεν θα κρίνει τον τίτλο. Είναι πολύ νωρίς και ο δρόμος είναι μακρύς», σημείωσε ο αμυντικός της «Γιούβε».

Η ομάδα του κυνηγά το ρεκόρ των συνεχόμενων αγώνων χωρίς ήττα. Δεν φοβάται μήπως αυτό δεν έρθει; «Η δύναμή μας είναι πως δεν σκεφτόμαστε αυτό το ρεκόρ. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Είναι σαν να ξεκινάμε πάντα από το μηδέν», ήταν τα λόγια του Τζόρτζιο Κιελίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: