Το ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε την μείωση της ποινής του Αντόνιο Κόντε, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις για τον Φίλιπο Καρόμπιο.

Οι δικηγόροι της Γιουβέντους δεν έκρυβαν την αισιοδοξία τους για την τελική εκδίκαση της υπόθεσης υπό την εποπτεία της Ολυμπιακής Επιτροπής καθώς είχαν μαζέψει αρκετά στοιχεία για να καταρρίψουν όσα υποστήριζε ο Φίλιπο Καρόμπιο, ο οποίος ήταν και αυτός που έμπλεξε τον Ιταλό τεχνικό σε αυτή την ιστορία.

Το γεγονός ότι την Πέμπτη αποκαλύφθηκε, από γνωστό μάνατζερ, ότι ο Καρόμπιο ζητούσε λεφτά και συγκεκριμένα 15.000 ευρώ για να δώσει συνέντευξη με την οποία θα ενέπλεκε τον Κόντε στο όλο θέμα, απλά βοήθησε κι άλλο το νομικό τιμ των Μπιανκονέρι και την Παρασκευή τα νέα ήταν ευχάριστα για τους Τορινέζους.


Το Tnas, το ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αποφάσισε την μείωση της ποινής από 10 μήνες σε 4 και με δεδομένο ότι ο Κόντε έχει εκτίσει ήδη δύο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, η επιστροφή του στον πάγκο της Γιουβέντους (όπως και στις συνεντεύξεις Τύπου) είναι κοντά.


Συγκεκριμένα, ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ιταλίας θα είναι κανονικά στη θέση του είτε στον αγώνα με την Παλέρμο στις 9 Δεκεμβρίου είτε στην αναμέτρηση με την Αταλάντα στις 16 του ίδιου μήνα.