JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Φήμες για φυγεί του Καρέρα μετά την επιστροφή Κόντε.

Ο Μάσιμο Καρέρα ενδέχεται να μην συνεχίσει να είναι μέλος του προπονητικού τιμ της Γιουβέντους, όταν επιστρέψει από την τιμωρία του ο Αντόνιο Κόντε. Αυτή είναι η είδηση που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Tuttosport», ειδική σε θέματα της «Μεγάλης Κυρίας». Σύμφωνα με τον συντάκτη της είδησης, ο Καρέρα αισθάνεται έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρόκληση να προπονήσει μια ομάδα της Serie A, με πιθανότερη, όπως εικάζεται, την Παλέρμο.

Βρέθηκε να καθοδηγεί με μεγάλη επιτυχία την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους, στις 7 πρώτες αγωνιστικές του Καμπιονάτο και στις δύο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μάσιμο Καρέρα, είναι «αναγκασμένος» να κοουτσάρει τη «Μεγάλη Κυρία» μέχρι να επιστρέψει από την τιμωρία του ο Αντόνιο Κόντε, κάτι που θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου. Αμέσως μετά θα πάρει ξανά τη θέση του ως δεύτερος προπονητής των «μπιανκονέρι».

Σύμφωνα με την «Tuttosport», ωστόσο, αυτό το σενάριο ενδέχεται να μην επαληθευτεί, αφού ο Καρέρα, από τη μέχρι τώρα εμπειρία του, έχει καταλάβει πως μπορεί να καθίσει με αξιώσεις στον πάγκο ομάδας της Serie A. Με άλλα λόγια οι φιλοδοξίες του προχωρούν πέρα από το ρόλο του δεύτερου προπονητή στο τιμ του Αντόνιο Κόντε.

Η ομάδα που είναι έτοιμη να προσφέρει εργασία στον Καρέρα είναι η Παλέρμο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Tuttosport». Αν και ο ιδιοκτήτης των Σικελών, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, μόλις πριν ένα μήνα άλλαξε προπονητή και εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδα στα χέρια του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, όλα δείχνουν πως επιθυμεί να συνεργαστεί με τον βοηθό του Κόντε.

Αναμένουμε εξελίξεις μετά τα μέσα Δεκεμβρίου, όταν και θα έχει επιστρέψει στη θέση του ο Αντόνιο Κόντε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: