JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Τακινάρντι: "Αν η Γιουβέντους κατορθώσει να μοιράσει σωστά τις δυνάμεις της, μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ"

Απόλυτα σύμφωνο βρίσκουν τον Αλέσιο Τακινάρντι οι δηλώσεις του προέδρου της Γιουβέντους, σχετικά με το όνειρο που έχουν οι «μπιανκονέρι» να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο παλαίμαχος μέσος της «Γιούβε» σημείωσε, όμως, πως για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να μοιράσει σωστά τις δυνάμεις της, ακόμα και αν χρειαστεί να χρησιμοποιεί διαφορετική ενδεκάδα στο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά τους στόχους της ομάδας του. Θέλει το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν διστάζει να το δηλώσει. Είναι, όμως, η Γιουβέντους έτοιμη για να διεκδικήσει ένα τόσο σημαντικό τίτλο; Κάποιοι ισχυρίζονται πως της λείπει εμπειρία, κάποιοι άλλοι πως μπορεί από φέτος να ονειρεύεται.

Ο Αλέσιο Τακινάρντι, μιλώντας στην ιστοσελίδα «CalcioNews24.com» συμφώνησε με τον Ανιέλι, με έναν όρο. «Αν η Γιουβέντους κατορθώσει να μοιράσει σωστά τις δυνάμεις της, μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει, βέβαια, να επιλέξει αν θέλει περισσότερο το πρωτάθλημα ή το ευρωπαϊκό κύπελλο. Αν είναι το δεύτερο αυτό που θα κυνηγήσει περισσότερο, πρέπει να κάνει πολλές αλλαγές και να παίζει με διαφορετική ενδεκάδα στο Καμπιονάτο», είπε ο Τακινάρντι.

Η «Γιούβε» έχει τα φόντα να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ; «Από αυτά που έδειξε με την Τσέλσι, πιστεύω πως μπορεί. Με τη Σαχτάρ ήταν κουρασμένη και αυτό φάνηκε. Άρα, αν η Γιουβέντους είναι σε καλή κατάσταση, μπορεί να πάρει το κύπελλο. Αλλά, για να το πετύχει αυτό, πρέπει να κάνει ό,τι είπα πριν. Ροτέισον και σαφείς επιλογές παικτών για Ιταλία και Ευρώπη», απάντησε ο παλαίμαχος άσος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: