JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Αλέσιο: "Σεβόμαστε τη Νόρτσελαντ"

Η Γιουβέντους είναι στην Κοπεγχάγη όπου απόψε θα αντιμετωπίσει τη Νόρτζελαντ για την 3η αγωνιστική των ομίλων, με τον Αντζελο Αλέσιο να ζητάει σεβασμό στους Δανούς.
Οι Μπιανκονέρι έχουν στην αποστολή τους Τζίτζι Μπουφόν, Μίρκο Βούτσινιτς και Πάολο Ντε Τσέλιε που έλειπαν από το ντέρμπι με τη Νάπολι αλλά έμειναν εκτός ο ανέτοιμος Σιμόνε Πέπε, ο Κβάντβο Ασαμόα για προληπτικούς λόγους και ο Στέφαν Λιχτστάινερ για να ξεκουραστεί.

Με δεδομένο ότι η Νόρτζελαντ είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, η Γιουβέντους είναι υποχρεωμένη να κάνει δύο σερί νίκες εναντίον της και ο Αλέσιο, που θα εκτελέσει χρέη προπονητή, ζήτησε από τους παίκτες να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο.

«Σεβόμαστε τη Νόρτζελαντ καθώς είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και ξέρουμε ότι στο Champions League δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εχουμε μία προπόνηση μπροστά μας και θα τη χρησιμοποιήσουμε για να αποφασιστεί (σ.σ. από τον Αντόνιο Κόντε) η 11άδα μας. Οποια κι αν είναι αυτή, πάντως, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά και όχι χαλαροί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: