JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Η Γιούβε προχωράει στο χτίσιμο νέου προπονητικό κέντρου, ξενοδοχείου και πολυκινηματογράφου δίπλα στο Juventus Stadium.


Μετά τη γέννηση του Juventus Stadium, το οποίο για περισσότερο από ένα χρόνο έχει γίνει μία από τις ναυαρχίδες της ομάδας του Τορίνο, η Γιουβέντους είναι έτοιμη να ριζώσει περαιτέρω στην περιοχή της "Continassa", περιοχή που βρίσκεται μεταξύ του σταδίου με την περιοχή Treves.

Θα βάλει μπροστά ένα ακόμα μεγάλο έργο, το οποίο θα διεξαχθεί σε συνεργασία με το Δήμο του Τορίνο, και το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα στο Δήμο με την παρουσία των Andrea Agnelli, Giuseppe Marotta και Aldo Mazzia, ο Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Piero Fassino, Ilda Curti (Urban) και Stefano Gallo (Sport).

Η Γιουβέντους που εκφράζει την πόλη του Τορίνο, προτείνεται να αναπλάση την περιοχή δίπλα στο Juventus Stadium να καταστατική ισχυρηπ έδρα και το νέο προπονητικό κέντρο της πρώτης ομάδας. Αλλά όχι μόνο. Στην περιοχή όπου υπάρχει ακόμα η παλιά αγροικία, θα χτιστεί  ένα ξενοδοχείο, ένα πολυκινηματογράφο, ένα κέντρο ευεξίας και ιδιωτικές κατοικίες. 

Η ανάπλαση της περιοχής - όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τον δήμο του Τορίνο - είναι μια σημαντική παρέμβαση από μια εταιρεία η οποία μεταφέρει τα επιχειρηματικά αριστεία και το κύρος της σε μια προαστιακή περιοχή της πόλης, προσφέροντας σημαντικές επιπτώσεις όσον αφορά την ποιότητα αστικού σχεδιασμού και αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής.

Η αναδιαμόρφωση στην περιοχή Continassa θα εξετάσει τα γύρω χώρους σε ένα νέο πρόγραμμα, με έμφαση στο αστικό τοπίο, η παροχή υπηρεσιών, η δημιουργία νέων κέντρων και τόπων συνάντησης.

Το μέτρο θα πρέπει τώρα να εξεταστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο για τελική έγκριση. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά την έγκριση του μέτρου που λαμβάνει υπόψη του το έργο καλωσόρισε ήδη την απόφαση της 18ης Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους, έχει υλοποιήσει με επιτυχία τη βούληση της Γιουβέντους για να κάνει μια τόσο σημαντική επένδυση, η οποία αποδεικνύει την εμπιστοσύνη στις προοπτικές της πόλης του Τορίνο σε μια εποχή οικονομικής κρίσης που είναι αρκετά λεπτή. Προσφέρει ένα παράδειγμα του πώς η συνεργασία μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα μπορεί να παρέμβει όπου οι πόροι για την αστική ανάπλαση μπορεί να συμπληρώνεται από τους ιδιωτικούς φορείς που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην περιοχή μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια: