JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Έτοιμος να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο ο Μπουφόν.

Πολύ κοντά σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους βρίσκεται ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello sport». Ο διεθνής τερματοφύλακας αναμένεται να κληθεί από τη διοίκηση τις επόμενες μέρες για να συμφωνηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του νέου του συμβολαίου και έπειτα να «πέσουν» οι υπογραφές. Τόσο ο Μπουφόν όσο και οι άνθρωποι της «Γιούβε» έχουν τονίσει επανειλημμένως πως ο παίκτης θα επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στη «Μεγάλη Κυρία».

Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου και έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίες τόσο της εθνικής Ιταλίας όσο και της Γιουβέντους. Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν υπερασπίζεται την εστία της «Μεγάλης Κυρίας» από το 2001 και το καλοκαίρι συμπληρώνει αισίως 12 συναπτά έτη στο Τορίνο. Ωστόσο, το ενδεχόμενο να συνεχίσει να φοράει τα γάντια της «Γιούβε» είναι μεγάλο, αφού αναμένεται σύντομα να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπιανκονέρι».

Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Gazzetta dello sport» που κάνει λόγο για επικείμενη συμφωνία του παίκτη με τη διοίκηση για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2016. Ο πρόεδρος, μάλιστα, της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, έχει καλέσει τον παίκτη για τις τελικές συνομιλίες και την υπογραφή του νέου συμβολαίου του. Σε αυτό αναμένεται να γίνει μείωση στις αποδοχές του παίκτη, που από τα 6 εκατ. ευρώ θα εισπράττει 4,5 εκατ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: