JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Γιουβέντους - Νάπολι 19:00, πιθανές συνθέσεις των δυο ομάδων.


Οι Μπουφόν και Βούτσινιτς παραμένουν στο σπίτι καθώς δεν κατάφεραν να είναι έτοιμοι για το αποψινό ντέρμπι κορυφής (επιτέλους ας το βουλώσουν οι κακεντρεχείς που όλοι την εβδομάδα μας τα ζάλισαν ότι ο Τζίτζι υποκρίνετε πως είναι τραυματίας καθώς δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής Ιταλίας με αντίπαλο τη Δανία για να παίξει με την Νάπολι. ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΗΛΙΘΙΟΙ). Οι δυο παίκτες θα είναι έτοιμοι σχεδόν σίγουρα για τον αγώνα στο Champions League στην Κοπεγχάγη κατά της Nordsjaelland, αλλά ο Conte θα είναι χωρίς δύο μεγάλα ατού της ομάδας στο μεγάλο παιχνίδι απόψε. Ο Gigi δεν θέλει να το διακινδυνεύσει, ο προσαγωγός του δεν είναι ακόμη σε θέση που να του επιτρέπει να παίξει, και επιτέλους κάποιοι που είχαν φανταστεί ότι ο Μπουφόν δεν έπαιξε κατά της Δανίας για να αγωνιστεί κατά της Νάπολι έχουν εκτεθεί για ακόμα μια φορά ανεπανόρθωτα. Στη θέση λοιπόν του Μπουφόν θα είναι σίγουρα ο Storari που θα τον αντικαταστήσει επάξια. 

Τώρα όσον αφορά το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα του Κόντε που ακούει στο όνομα Μίρκο Βούτσινιτς, όπως φαίνεται την θέση του θα πάρει ο Quagliarella, μαζί με το Giovinco στην επίθεση, αλλά μπορεί να επιλεγεί και ο Μάτρι, η τελική επιλογή θα γίνει από τον Κόντε λίγο πριν το ματς. Οι υπόλοιπες γραμμές είναι λίγο πολύ γνωστές, η τριάδα της άμυνας θα είναι οι Μπαρτζάλι, Μπονούτσι και Κιελίνι, στο κέντρο Πίρλο, Μαρκίσιο και Βιντάλ και στα πλάγια οι Λιχτστάινερ με τον Ασαμόα. Στο πάγκο της Γιουβέντους θα καθίσει ο βοηθός του Κόντε Άντζελο Αλέσιο αντί του Μάσιμο Καρέρα που καθόταν μέχρι σήμερα.

Εν τω μεταξύ, το "Juventus Stadium" για ακόμα ‘ένα παιχνίδι θα κάνει sold out καθώς έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια του αγώνα, επίσης απόψε θα έχουμε ακόμα ένα ρεκόρ αυτό της προσέλευσης του Τύπου:. 220 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, 65 φωτογράφοι που θα καταγράφουν με τον φακό τους τον αγώνα, σε 57 χώρες θα δουν το αποψινό ντέρμι κορυφής.

Πιθανές συνθέσεις:

JUVENTUS (3-5-2): Storari, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Quagliarella, Giovinco.

NAPOLI (3-4-1-2): De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Gamberini, Maggio, Inler, Beherami, Zuniga, Hamsik, Cavani, Pandev.

Δεν υπάρχουν σχόλια: