JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Μαρότα: "Έγιναν λάθη αλλά και κάποιες εξερετικές κινήσεις"

Στη συνέλευση των μετόχων της Γιούβε μίλησε και ο Μπέπε Μαρότα, υπεύθυνος για τις μεταγραφές, κάνοντας έναν απολογισμό της ως τώρα δουλειάς του σε αυτή τη διετία και παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη αλλά το πρόσημο, με βάση και τα αποτελέσματα της ομάδας, είναι θετικό.

«Είναι αλήθεια ότι έχουν γίνει λάθη. Πάνω από όλα τα 12 εκατ. ευρώ για τον Χόρχε Μαρτίνεζ αλλά γίνονται και λάθη στις μεταγραφές. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε αλλάξει τα πάντα στη Γιουβέντους, έχουν αλλάξει 22 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και όταν γίνονται 22 μεταγραφές είναι λογικό να μην πιάσουν όλες. Ας μην ξεχνάμε όμως και κάποιες κινήσεις εξαιρετικά σωστές, όπως η απόκτηση των Πίρλο και Πογκμπά χωρίς κόστος ή η απόκτηση του Βιντάλ με 10 εκατ. ευρώ ενώ η αξία του πλέον υπολογίζεται στα 30 εκατ. Η Γιουβέντους είναι πλέον μια ομάδα που δεν πουλάει και αυτό είναι πολύ σημαντικό», τόνισε ο Μαρότα, που θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και σε ό,τι αφορά την υπόθεση Μπερμπάτοφ, που είχε ως συνέπεια να χαλάσουν οι σχέσεις με τη διοίκηση της Φιορεντίνα.

«Μιλήσαμε με τον παίκτη και μας έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται να υπογράψει στη Φιορεντίνα. Αφού μας το ξεκαθάρισε αυτό κάναμε την πρόταση μας και μας είπε ότι δε θέλει να φύγει από την Αγγλία και ότι θέλει να πάει στη Φούλαμ επειδή είχε ξαναδουλέψει με τον Μάρτιν Γιολ. Αυτό σημαίνει ότι ευτυχώς δεν ήρθε στην Ιταλία και η Φιορεντίνα αντί να μας επιτίθεται συνεχώς θα πρέπει να καταλάβει ότι τη βοηθήσαμε να αντιληφθεί τι είναι ο Μπερμπάτοφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: