JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Agnelli: "Το ιταλικό ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει»


 Από το συνεδριακό κέντρο Lingotto και την συνέλευση των μετόχων της Γιουβέντους ο Πρόεδρος της Αντρέα Ανιέλι μίλησε και αναφέρθηκε στο ιταλικό ποδόσφαιρο: "Πρέπει να αλλάξουμε το ιταλικό ποδόσφαιρο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μετά από τις δόξες τα τελευταία 30 χρόνια είχαμε μια αισθητή πτώση, είμαστε στα πρόθυρα μιας κατάρρευσης. Χρειαζόμαστε τις απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Σήμερα είμαστε 4 °, μετά την Ισπανία, την Αγγλία, τη Γερμανία, ενώ η Γαλλία και η Πορτογαλία θα ακολουθήσουν σύντομα".

"Μετά από πολλά χρόνια αναμονής για μια νίκη στο γήπεδο καταφέραμε να πάρουμε το 30ο πρωτάθλημα και το Supercoppa, αυτά είναι πλέον πίσω μας και είναι πιο σωστό να κοιτάξουμε προς το μέλλον με τη γνώση ότι έχουμε πάρει το σωστό δρόμο για την ομάδα μας. Η πρόκληση της Ευρώπης ξεκίνησε πρέπει τώρα να αλλάξει, το ιταλικό ποδόσφαιρο» – έτσι ξεκίνησε την ομιλία με την οποία ο Andrea Agnelli κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης των μετόχων: «Οι μέτοχοι της Γιουβέντους, για πάρα πολύ καιρό και οι πρόεδροι έχουν αντιμετωπίσει αυτό το συγκρότημα, χωρίς καρδιά και ζεστασιά που φέρνει πάντα μια νίκη. Στην εποχή που θα μας οδηγήσει να γιορτάσουμε την 90η επέτειο της συμμετοχής της οικογένειάς μου στη Γιουβέντους, νομίζω ότι είναι σκόπιμο να προβληματιστούν σχετικά με το γεγονός ότι η Γιουβέντους έχει προωθήσει πάντα μεγάλες αλλαγές. Είναι μια αποστολή στην οποία η διοίκηση δεν προτίθεται να δραπετεύσει. Όταν έλαβα τι θέση του προέδρου είχα στο μυαλό μου μερικά πολύ σαφή βήματα. Το πρώτο ήταν να αλλάξω την εταιρεία και την ομάδα, μια διαδικασία διαρκούς εξέλιξης, μέσα σε 30 μήνες έχουμε πάει μπροστά. Ο Τσόρτσιλ κάποτε είπε: Τα προβλήματα της νίκης είναι πιο ευχάριστα από αυτά της ήττας, η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν θα πρέπει να μας κάνει να ξεχάσουμε την εντολή μας, κερδίζοντας τη διατήρηση της δημοσιονομικής ισορροπίας. Ο προϋπολογισμός πρέπει να είναι πάντα  σχετικός με τους αριθμούς, η απώλεια μειώνεται κατά το ήμισυ, και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε στον δρόμο της ανάκαμψης". 



Για τον Κόντε ο Ανιέλι είπε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπολογίζουμε στον Κόντε, επειδή είναι ο καλύτερος προπονητής είναι εξαιρετικός και εμείς θα τον κρατήσει κοντά για πολλά χρόνια" 

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Γιουβέντους μίλησε για ένα θέμα πολύ αγαπητό όπως αυτό του νέου γηπέδου και της μεταρρύθμισης. "Μετά από 17 χρόνια αναμονής, το γήπεδο της Γιουβέντους είναι μια πραγματικότητα στα μάτια όλων και αυτό είναι που φέρνει τα αποτελέσματα. Όπως επίσης το Μουσείο της ομάδας, υπάρχουν και πολλά άλλα μέτωπα των δραστηριοτήτων μας, όπως η ανάπλαση του χώρου που θα φιλοξενήσει το νέο προπονητικό κέντρο μας στη Continassa. Κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Η ζωή είναι σαν το ποδήλατο, πρέπει να είναι σε ισορροπία, είπε ο Αϊνστάιν. Και εδώ ερχόμαστε στο δεύτερο σημείο: πρέπει να αλλάξουμε το ιταλικό ποδόσφαιρο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μετά από τις δόξες του τα τελευταία 30 χρόνια είχαμε μια πτώση, είμαστε στα πρόθυρα κατάρρευσης. Πρέπει να κάνουμε τις απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, που δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο. Σήμερα είμαστε στην 4η θέση, μετά την Ισπανία, την Αγγλία και τη Γερμανία, ενώ Γαλλία και Πορτογαλία θα μας περάσουν σύντομα. Χρειάζεται Μεταρρύθμιση του πρωταθλήματος, μεταρρύθμιση του αριθμού των επαγγελματικών ομάδων και του τομέα της νεολαίας. Μεταρρύθμιση του καθεστώτος του επαγγελματικού αθλητισμού, την προστασία των εμπορικών σημάτων, νόμος για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, συνολική μεταρρύθμιση της αθλητικής δικαιοσύνης, αυτά είναι τα θέματα για τα οποία θα ήθελα να ασχοληθώ από εδώ και πέρα".

Και έκλεισε λέγοντας: "Στην Ιταλία, είμαστε η πλειοψηφία, αλλά υπάρχουν και πολλοί αντι-Γιουβέντους, επειδή η Γιουβέντους είναι πολύ αγαπητή σε πολλούς, αλλά και την μισούν αρκετοί. Και υπάρχει πολύ μίσος εναντίον μας τον τελευταίο καιρό προς την ομάδα μας".







1 σχόλιο:

bianconera είπε...

Juve-ntinos, γράψε και για την απάντηση του προέδρου στον Della Valle, αξίζει.