JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Βούτσινιτς: "Πάω Μαυροβούνιο και επιστρέφω για το Ντέρμπι"

Ένα μικρό απολογισμό των τελευταίων αγώνων έκανε ο Μίρκο Βούτσινιτς μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα, τονίζοντας πως η συμπεριφορά της Γιουβέντους αποδεικνύει το πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Ο επιθετικός των «μπιανκονέρι» αναλύει κάθε ένα από τα τρία τελευταία ματς ξεχωριστά και βγάζει το συμπέρασμα πως αυτοί οι αγώνες θα κάνουν ακόμα πιο δυνατή την ομάδα του.

Είναι νωρίς ακόμα για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία των ομάδων της Serie A και αυτό το τονίζουν άπαντες στις δηλώσεις τους. Κάθε ένας προτάσσει διαφορετικά επιχειρήματα, προσπαθώντας, είτε να δικαιολογήσει κάποιες κακές εμφανίσεις, είτε να παραμείνει προσγειωμένος, αν τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά.

Ο Μίρκο Βούτσινιτς, όμως, έκανε ένα μίνι απολογισμό, λαμβάνοντας υπόψη του μόνο τα τρία τελευταία παιχνίδια της Γιουβέντους. Τα συμπεράσματά του να ανήρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα, τονίζοντας στο τέλος πως περιμένει με αγωνία το επόμενο ματς της «Μεγάλης Κυρίας» με αντίπαλο τη Νάπολι.

«Ρόμα, Σαχτάρ, Σιένα. Μέσα σε μία εβδομάδα τρεις αγώνες σημαντικοί. Με τη Ρόμα παίξαμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο που θυμάμαι. Επιβάλαμε το παιχνίδι μας και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Με τη Σαχτάρ δυσκολευτήκαμε πολύ, αλλά δεν τα παρατήσαμε ποτέ και παλέψαμε για τη νίκη. Με τη Σιένα προσπαθήσαμε ως τη λήξη για τη νίκη και δικαιωθήκαμε στο τέλος. Για να γίνεις μεγάλη ομάδα πρέπει να μάθεις να πολεμάς, να παλεύεις και να υποφέρεις. Με τα παιχνίδια αυτά αποδείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα. Οι αγώνες αυτοί μας κάνουν καλύτερους», έγραψε ο Βούτσινιτς.

Στο τέλος του μηνύματός του, υπενθύμισε στους οπαδούς το επόμενο παιχνίδι της Γιουβέντους. «Πάω στο Μαυροβούνιο για τους αγώνες της εθνικής. Θα επιστρέψω για το παιχνίδι που περιμένω με μεγάλη αγωνία. Το σούπερ ματς με τη Νάπολι, στις 20 του μήνα. Ένα ματς που θα μας δώσει περαιτέρω απαντήσεις για τις δυνατότητές μας», σημείωσε ο επιθετικός της «Γιούβε». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: