JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ανιέλι: "Αυτό το έργο θα μας κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικούς"


Η συμφωνία με τον Δήμο του Τορίνο για την ανάπλαση της περιοχής Continassa είναι μια άλλη μεγάλη στιγμή στην ιστορία της Γιουβέντους.

Η περιοχή πίσω από το Στάδιο της Γιουβέντους θα χρωματιστεί με μαύρο και άσπρο περαιτέρω. Θα είναι έτοιμο τη σεζόν 2015/16. Το νέο προπονητικό κέντρο της πρώτης ομάδας, το κλαμπ, ένα ξενοδοχείο - που θα φιλοξενήσει την Γιουβέντους -, ένας πολυκινηματογράφος, ένα κέντρο ευεξίας και πολλές νέες κατοικίες θα περιλαμβάνει το νέο μεγάλο εγχείρημα της διοίκησης της Γιούβε. 

Στη Γιουβέντους κοιτάζουν προς το μέλλον. Ένα μέλλον που υπόσχεται πιο ρόδινα χρόνια εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. "Αυτό που θα κατασκευαστεί - δήλωσε ο Andrea Agnelli - θα είναι ένα πραγματικό κέντρο της Γιουβέντους. Θα είναι μια περαιτέρω επένδυση σε αυτόν τον τομέα, συμπεριλαμβανομένης μιας επένδυσης όπως το  στάδιο, το μουσείο και τον Τομέα 12 που ανήλθαν σε 350 εκατ. ευρώ. Ένα ακόμη βήμα που μας φέρνει ακόμα πιο μπροστά από τους ανταγωνιστές μας στην Ιταλία και μας επιτρέπει να γεφυρώσουμε το χάσμα με τα ευρωπαϊκά κλαμπ. Αυτό είναι σίγουρα μια πρώτης τάξεως έργο που επιβεβαιώνει τις φιλοδοξίες μας. " 

"Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι η εξυγίανση και βελτίωση έκτασης περίπου 260 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, η οποία βρίσκεται σε συνθήκες παραμέλησης και φθοράς. Από αυτά τα 260 χιλιάδες, η Γιουβέντους θα αναπλάση επιφάνεια 180 χιλιάδων περίπου, ενώ το υπόλοιπο των 80 χιλιάδων θα παραμείνουν στην ιδιοκτησία της πόλης του Τορίνο, η διατήρηση των σημερινών στόχων των δημόσιων υπηρεσιών, που θα πραγματοποιηθεί χάρη στη συμβολή της Γιουβέντους. Η Continassa είναι μια περιοχή που βρίσκεται σε στρατηγική θέση, σε στενή επαφή με το γήπεδο, λίγα χιλιόμετρα από τη Venaria και το κέντρο του Τορίνο. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα πολύ επιτυχημένο ξενοδοχείο που θα κατασκευαστεί και εκτός από την απόσυρση της ομάδας, θα φιλοξενήσει πολλούς οπαδούς που έρχονται στο Τορίνο για να δουν τους αγώνες της Γιουβέντους. " 

Το νέο προπονητικό κέντρο θα βοηθήσει τη Γιουβέντους σε περαιτέρω ανάπτυξη, για να μην αναφέρουμε τη μεγάλη αξία που θα έχει και στο Juventus Center στο Vinovo. "Η Γιουβέντους πλέον θεωρείται ως σημείο αναφοράς σαν τις καλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες. Αυτό το έργο θα είναι ένα ακόμη ατού για την προετοιμασία της πρώτης ομάδας και για τις αποσύρσεις της. Με την ελπίδα ότι τα μέτρα μεταρρύθμισης της δεύτερης ομάδας στο νέο προπονητικό κέντρο της Continassa μπορούμε να φιλοξενήσει μια ομάδα 40 επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Το αθλητικό κέντρο στο Vinovo θα γίνει επίσης ένα κομβικό σημείο για όλη τη νεολαία της ομάδας. Μια θέση που, χάρη στο Γιουβέντους College, θα επιτρέψει σε 300 παιδιά, οικογενειών που μας εμπιστεύονται για να μπορέσουν να εκπαιδεύτουν σωστά, να έχουν επίσης χρόνο για μελέτη και ακόμη και να ζήσουν χάρη στην κατασκευή του νέου οικοτροφείου. " 

Δεν υπάρχουν σχόλια: