JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Carrera: "Στόχος μας η νίκη"


Ο Massimo Carrera πιστεύει ότι θα πρέπει η Γιουβέντους να παίξει όπως το Σάββατο εναντίον της Ρόμα, για να βάλει ένα τέλος στο αξιοσημείωτο σερί νικών που έχει η Σαχτάρ. Οι πρωταθλητές της Ουκρανίας ολοκλήρωσαν την περσινή σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο και έχουν ξεκινήσει το φετινό με δέκα σερί νίκες.

Αλλά ο 48χρονος Carrera είναι σίγουρος ότι η Γιουβέντους μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα που θα στερήσει από τη Σαχτάρ τους τρεις βαθμούς της νίκης, το τελευταίο στραβοπάτημα της Σαχτάρ ήταν στο παιχνίδι με τη Dnipro Dnipropetrovsk που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο και έληξε ισόπαλο 1-1.

Μιλώντας στο Vinovo, ο Carrera δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είναι μια πολύ τεχνική ομάδα, καθοδηγούμενη από έναν προπονητή που ξέρει το ιταλικό ποδόσφαιρο, έχεις πολλούς παίκτες από την Βραζιλία, είναι πολύ επικίνδυνη στην αντεπίθεση και ξέρουν πώς να παίξουν ποδόσφαιρο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

«Ο στόχος μας είναι πάντα η νίκη. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας, έχουν πολύ καλή επίθεση οι αντίπαλοι μας αλλά δεν θα τους αφήσουμε να εγκατασταθούν στην περιοχή μας. Ξέρουμε ότι έχουν επίσης μια ισχυρή άμυνα, έχουν δεχτεί μόλις έξι γκολ σε δέκα παιχνίδια και δεν έχουν χάσει σε 25 αναμετρήσεις. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αν αγωνιστούμε όπως το Σάββατο». 


Κιελίνι: "Αύριο θα δουν όλοι την καλύτερη Γιούβε"

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι με τη σειρά του είπε: «Η Σαχτάρ είναι μια πολύ ισχυρή αντίπαλος και δεν πρέπει να υποτιμηθεί: για μένα ήταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην κλήρωση και δεν είμαστε σίγουροι αν ήμασταν τυχεροί.  Εμείς θέλουμε τη νίκη, σεβόμαστε την Σαχτάρ,  πολλοί από τους Βραζιλιάνους παίκτες της θα μπορούσαν άνετα να παίξουν σε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Το όπλο τους είναι η επιθετική προσέγγιση και προσπαθούν να κάνουν το παιχνίδι τους. Αλλά αύριο πρόκειται να δουν όλοι την καλύτερη Juve».

Δεν υπάρχουν σχόλια: