JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

«Η Νάπολι ωριμάζει όπως ο προπονητής της»

Συνέντευξη στην «Gazzetta dello sport» παραχώρησε ο Τζουζέπε Μαρότα, μιλώντας για το επικείμενο παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Νάπολι. Ο γενικός διευθυντής της «Μεγάλης Κυρίας» τόνισε πως η Νάπολι είναι η βασική ανταγωνίστρια της ομάδας του, έκανε σύγκριση ανάμεσα στους προπονητές, ενώ εξήγησε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι «μπιανκονέρι» στη απόκτηση ενός πολύ μεγάλου ονόματος.

Μπορεί το Καμπιονάτο να έχει διακοπεί, για να δοθεί η δυνατότητα στον Τσέζαρε Πραντέλι να προετοιμάσει την εθνική Ιταλίας για τα δύο ματς των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας, όλοι, ωστόσο, περιμένουν με ενδιαφέρον το παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Νάπολι για την 8η αγωνιστική που θα κρίνει τη μάχη της κορυφής.


Ο Γενικός Διευθυντής της Γιουβέντους, Τζουζέπε Μαρότα, μίλησε για το παιχνίδι αυτό στην «Gazzetta dello sport» και σημείωσε τις δυσκολίες του. «
Η Νάπολι είναι μια σπουδαία ομάδα, φτιαγμένη κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του προπονητή της. Ο Ματζάρι ωρίμασε τα τελευταία χρόνια και μαζί του ωριμάζει και η ομάδα του. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες», είπε ο Μαρότα.

Μπορεί να κάνει μια σύγκριση των δύο προπονητών; «
Και οι δύο αφήνουν το στίγμα τους στην ομάδα τους. Αλλάζουν την εικόνα της και είναι εργατικοί και παθιασμένοι. Αλλά ο Κόντε είναι νεότερος από τον Ματζάρι και έχει ήδη πάρει πρωτάθλημα. Συνεπώς εμείς είμαστε λίγο πιο μπροστά», σημείωσε χαμογελώντας ο γενικός διευθυντής της «Γιούβε».

Από όσα λέει, βγαίνει το συμπέρασμα πως για τον τίτλο θα παλέψει η «Γιούβε» με τη Νάπολι. «
Κυρίως. Αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Ίντερ και τη Λάτσιο. Ούτε η Μίλαν και η Ρόμα θα μείνουν πίσω για πολύ. Έχουν καλούς παίκτες και θα ανέβουν», απάντησε ο Μαρότα.

Γιατί η Γιουβέντους δυσκολεύεται να αποκτήσει τους παίκτες που θέλει; Με αυτούς δεν θα ήταν ακόμα πιο ισχυρή; «
Για να πάρεις έναν μεγάλο παίκτη χρειάζονται 40 εκατ. ευρώ συν άλλα 10 εκατ. για τον μισθό του. Αυτά τα ποσά δεν μπορούμε να τα δώσουμε. Για αυτό κοιτάμε παίκτες φθηνότερους, που όμως έχουν προοπτικές. Αν και το ρόστερ μας είναι πολύ καλό και είναι δύσκολο να το βελτιώσουμε περαιτέρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: