JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Μαρκίσιο: " Θα ήθελα να ακολουθήσω τα χνάρια του Ντελ Πιέρο και του Μπουφόν"

Την επιθυμία του να μείνει στη Γιουβέντους για πολλά χρόνια εξέφρασε ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, μιλώντας στο παρασκήνιο διαφημιστικής παρουσίασης της οποίας είναι πρωταγωνιστής. Ο Ιταλός διεθνής τόνισε πως επιθυμία του είναι να γράψει μια ιστορία με την ασπρόμαυρη φανέλα, ανάλογη με αυτή του Ντελ Πιέρο ή του Μπουφόν. Ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν τον απασχολεί αν θα χριστεί αρχηγός της «Μεγάλης Κυρίας».

Η παρουσίαση ηλεκτρονικού παιχνιδιού από τον Κλαούντιο Μαρκίζιο στο Μιλάνο, έδωσε την ευκαιρία στους εκπροσώπους του Τύπου να τον ρωτήσουν για το δικό του μέλλον, αλλά και για αυτό της Γιουβέντους. Ο Μαρκίζιο δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, τονίζοντας πως επιθυμεί να μείνει στην ομάδα του Τορίνο για πολλά χρόνια. «Αν και στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, πρόθεσή μου είναι να μείνω στη Γιουβέντους για πολλά χρόνια ακόμα. Θα ήθελα να ακολουθήσω τα χνάρια του Ντελ Πιέρο και του Μπουφόν και να παίξω με την ασπρόμαυρη φανέλα σε πολλά παιχνίδια. Μακάρι να ολοκληρώσω την καριέρα μου στο Τορίνο. Μια μεταγραφή στο εξωτερικό δεν με απασχολεί. Για την ώρα, τουλάχιστον», είπε ο Μαρκίζιο.

Αυτό σημαίνει πως επιθυμείς να φορέσεις και το περιβραχιόνιο του αρχηγού; «Σε αυτό το θέμα υπάρχει μια ιεραρχία. Πρώτος είναι ο Μπουφόν, ακολουθεί ο Κιελίνι, που είναι μεγαλύτερος από εμένα. Για να πω την αλήθεια δεν έχω σκεφτεί το θέμα. Περισσότερο με απασχολεί να παίζω καλά και να κερδίσουμε τίτλους, παρά αν θα φορέσω το περιβραχιόνιο», είπε με ειλικρίνεια.

Πώς βλέπει την πορεία της ομάδας στην Ιταλία και την Ευρώπη; «Στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να κερδίσουμε τη Νόρτζελαντ μέσα και να περιμένουμε την Τσέλσι, με την οποία θα παλέψουμε για ένα εισιτήριο. Στο Καμπιονάτο μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με την Κατάνια, που θέλει πολλή προσοχή και μετά θα σκεφτούμε το ματς με την Ίντερ, το οποίο, πάντως, δεν θα κρίνει κάτι. Ο δρόμος είναι μακρύς», τόνισε ο Κλαούντιο Μαρκίζιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: