JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Η Γιουβέντους θα βάλει στα ταμεία της 103 εκατ. ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και 80 από το Champions League και το νέο Στάδιο.


Η Γιουβέντους συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά για κορυφαίους παίκτες που προς το παρόν δεν φθάνουν στο Τορίνο, αλλά ωστόσο υπάρχει μια βροχή από εκατομμύρια ευρώ που θα πάρει ο σύλλογος. Ο σύλλογος της Γιουβέντους, στην πραγματικότητα, αυτό το έτος θα βάλει στο λογαριασμό του το ποσό των 103,8 εκατομμυρίων ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η Γιουβέντους δείχνει το δρόμο, είναι στην κορυφή της λίστας και ακολουθείται από τις δύο Milanese με απολαβές 87,7 για Μίλαν και Ίντερ, Νάπολη και Ρόμα, θα πάρουν από 65,6 και 65,1 εκατ. ευρώ αντίστοιχα ενώ 52,8 εκατ. ευρώ θα εισπράξει η Λάτσιο και ούτω καθεξής μέχρι το ποσό των 24,8 εκατ. ευρώ που θα πάρει η νεοφώτιστη Πεσκάρα. Όπως αναφέρθηκε από την ιστοσελίδα «tifosobilanciato.it», η κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων συνδέεται κυρίως με τον αριθμό των οπαδών που έχει η κάθε ομάδα: εκείνοι της Γιουβέντους είναι η πιο πολλοί. Και οι προοπτικές είναι ρόδινες για τον πρόεδρο Agnelli, γιατί τα επόμενα δύο χρόνια τα τηλεοπτικά έσοδα των συλλόγων θα αυξηθεί περισσότερο από 20%, που υπερβαίνει το ανώτατο όριο του ενός δισεκατομμυρίου. Και είναι στο χέρι της Juve για άλλη μια φορά να πάρει το πλουσιότερο κομμάτι.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα 103 εκατομμύρια από τα τηλεοπτικά δικαιώματα: το Champions League, μέχρι στιγμής απέδωσε στη Juve έσοδα σχεδόν 40 εκατομμύρια , και να καταφέρει να προκριθεί στη φάση των νοκ-άουτ παιχνιδιών θα αυξήσει κι άλλο τα έσοδα της  και δεν θα είναι λίγο. Ο υπολογισμός είναι αρκετά απλός, όπως ανέφερε σήμερα η «Tuttosport»: με το που μπήκε στη φάση των ομίλων η Γιούβε έλαβε ένα μπόνους ύψους 3,9 εκατ. ευρώ, πάνω από 550 000 ευρώ για κάθε παιχνίδι που παίζεται και 1 εκατομμύριο € 200 000 για τις τρεις ισοπαλίες ( 400 000 ευρώ το καθένα). Με λίγα λόγια, αριθμομηχανή στο χέρι, αν η Κυρία ήταν σε θέση να πάρει στο ταμπλό στα ευρωπαϊκά βραβεία αναμένεται να αυξηθούν 3 εκατ. ευρώ για την έναρξη του δεύτερου γύρου, 3,3 για εκείνους που φθάνουν στη διάρκεια του τριμήνου, 4,2 για τα ημιτελικά, 5,6 για τους φιναλίστ, 9 ο οποίος κερδίζει το κύπελλο. Στο οποίο προστίθεται στην αύξηση της αξίας του εμπορικού σήματος ... Συνολικά, 80 εκατομμύρια των πιθανών εσόδων.

Και έπειτα υπάρχει το Στάδιο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει εξασφαλίσει στην ομάδα 31,8 εκατομμύρια, τα οποία αντιπροσωπεύουν το 15% του προϋπολογισμού. Όλες οι συμμετοχές κατά την τρέχουσα περίοδο δραστηριοποιούνται στην πώληση συνδρομών (27.400) που οδήγησε στα ταμεία του συλλόγου 22,8 εκατομμύρια, 50% περισσότερο από ό, τι το περασμένο έτος, το γραφείο εισιτηρίων, πρόσθετες υπηρεσίες αυξήθηκαν επίσης ... χορηγία και διαφήμιση, η οποία σημείωσε αύξηση κατά 10 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: