JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Γιουβέντους-Σαχτάρ, απόψε το ντεμπούτο στο Juventus Stadium, πιθανές συνθέσεις.


Λόγω του αγώνα στο Champions League στη Γιουβέντους: για τον Conte και τους συνεργάτες του δεν υπάρχει χρόνος για να απολαύσουν την καθαρή νίκη επί της Ρόμα, καθώς σήμερα στο Juventus Stadium έρχεται η Σαχτάρ του Λουτσέσκου, που είναι αήττητη σε 10 παιχνίδια. Χρειάζεται τους τρεις βαθμούς πάση θυσία η Juve, προκειμένου να καταστεί πιο εύκολο το υπόλοιπο της διαδρομής για την ομάδα, η οποία μετά τη Σαχτάρ θα έχει τη διπλή πρόκληση με την Nordsjaelland. 

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παίξει αύριο, στην πραγματικότητα οι δέκα στους έντεκα φαίνεται να είναι σχεδόν βέβαιο ποίοι θα είναι, το μόνο ερώτημα αφορά την επίθεση. Σίγουρα ο Buffon θα είναι κάτω από τα δοκάρια, η άμυνα θα αποτελείτσι από το γνωστό τρίο Barzagli, Bonucci και Chiellini, οι Lichtsteiner και Asamoah θα πάρουν τη θέση τους στα άκρα, με τους Pirlo, Vidal και Marchisio να είναι το τρίο του κέντρου, για την επίθεση ο σίγουρος είναι ο Vucinic. Ποιος θα στηρίξει το Μαυροβούνιο; Κατά 90% αυτός θα είναι ο Sebastian Giovinco, που έπαιξε στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα Γιουβέντους-Ρόμα. 


Juventus (3-5-2): 1 Buffon, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 26 Lichtsteiner, 23 Vidal, 21 Pirlo, 8 Marchisio, 22 Asamoah, 9 Vucinic, 12 Giovinco.
Αναπληρωματικοί: 30 Storari, 2 Lucio, 11 De Ceglie, 4 Caceres, 24 Giaccherini, 27 Quagliarella, 32 Matri. 
Προπονητής: Carrera (Conte).

Shakhtar (4-1-4-1): 30 Pyatov, 33 Srna, 5 Kucher, 44 Rakitskiy, 26 Rat, 3 Hubschman, 22 Mkhitaryan,ÿ7 Fernandinho, 10 Willian, 77 Ilsinho, 9 Luiz Adriano. 
Αναπληρωματικοί: 32 Kanibolotskiy, 6 Stepanenko, 11 Eduardo, 18 Devic, 20 Douglas Costa, 29 Alex Teixeira, 38 Kryvtsov). All. Lucescu.

Δεν υπάρχουν σχόλια: